search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:53
MENU CLOSE

Ακυρώθηκε πτήση της Austrian Airlines με προορισμό τη Βιέννη – Ταλαιπωρία για φιλάθλους της ΑΕK

06.12.2017 17:09
Ακυρώθηκε πτήση της Austrian Airlines με προορισμό τη Βιέννη - Ταλαιπωρία για φιλάθλους της ΑΕK - Media

 

Ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες της πτήσης OS810 της Αustrian Airlines που επρόκειτο να αναχωρήσει στις 4 το απόγευμα από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, με προορισμό τη Βιέννη, αλλά τελικά ακυρώθηκε.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν οι επιβάτες, η πτήση ακυρώθηκε λόγω κινητοποιήσεων των εργαζόμενων στην αεροπορική εταιρεία. Μεταξύ των επιβατών ήταν και 150 φίλαθλοι της ΑΕΚ που θα ταξίδευαν στην πρωτεύουσα της Αυστρίας για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται, αύριο, με την Αούστρια Βιέννης για το Europa League.

«Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε άνετη την παραμονή των επιβατών στο αεροδρόμιο. Είναι αρμοδιότητα της αεροπορικής εταιρείας να τους προωθήσει στον προορισμό τους με άλλες πτήσεις» δήλωσε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ο υπεύθυνος Τύπου της Fraport, Γιάννης Παπάζογλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:50