search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:30
MENU CLOSE

Βροχή μολότοφ στα Εξάρχεια, συλλήψεις και προσαγωγές (Photos-Video)

06.12.2017 18:22
4313416

Σε συλλήψεις και προσαγωγές προχώρησε χθες η αστυνομία για τα επεισόδια στα Εξάρχεια και γύρω από το Πολυτεχνείο. 

Κατά τη διάρκεια χθεσινών συγκεντρώσεων-πορειών και μετά το πέρας αυτών συνελήφθησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις συνολικά 11 μάτομα. 

Πρόκειται για:

  • οκτώ Έλληνες (τρεις ανήλικοι)  
  • έναν υπήκοο Ιταλίας, 
  • έναν υπήκοο Αλβανίας
  • έναν υπήκοο Ρουμανίας

 Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα  -κατά περίπτωση- αδικήματα της βαριάς σωματικής βλάβης, απόπειρας επικινδύνων σωματικών βλαβών σε βάρος αστυνομικών, εμπρησμού, έκρηξης, διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της αντίστασης καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και εκρηκτικών υλών.

Τα άτομα αυτά έστησαν οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων, έβαλαν φωτιές. Κάηκαν τρία αυτοκίνητα, που ήταν σταθμευμένα στις οδούς Μπουμπουλίνας, Στουρνάρη και Τοσίτσα. Επίσης, έχουν προκληθεί ζημιές σε εισόδους πολυκατοικιών και προσόψεις καταστημάτων.

Tα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 20:00, αφότου η πορεία έφτασε στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τζαβέλα, όπου δολοφονήθηκε το 2008 ο Αλέξης Γρηγορόπουλος. Μία ομάδα που βρισκόταν από νωρίς στην πλατεία Εξαρχείων, έβαλε φωτιές σε κάδους και στη συνέχεια κατέβηκε στην οδό Στουρνάρη, όπου επιτέθηκε στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται στο σημείο εκείνο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:29