search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:58
MENU CLOSE

Η Ποντικίνα των Media γράφει…

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 1998
07-12-2017
08.12.2017 17:46
skitso_diafimisi_site_0.jpg

Ivan TV

Δικαίωμα κατασχέσεων και προσωπικών περιουσιών των εκδοτών θα έχει ο ΕΔΟΕΑΠ, σύμφωνα με δικαστικές αποφάσεις επί των αγωγών του ασφαλιστικού οργανισμού σε επιχειρήσεις Τύπου που έχουν παρακρατήσει το 3% της εισφοράς των εργαζομένων τους…
 
ΑΛΛΑΖΟΥΝ τα πράγματα στη συνδρομητική τηλεόραση, αφού καταργείται η απαγόρευση ελέγχου ελεύθερου ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού από τις πλατφόρμες της, σύμφωνα με τροπολογία στον νόμο περί της ελληνικής διαστημικής πολιτικής. Λέτε να μπουν στο παιχνίδι της διεκδίκησης νέας άδειας τα σημερινά συνδρομητικά κανάλια;
 
ΠΡΩΤΟΣ στις προτιμήσεις των ακροατών βρέθηκε ο Real FM το διάστημα 21-27 Νοεμβρίου 2017, σύμφωνα με τη μέτρηση της Focus για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ. Δεύτερος ακολούθησε ο ΣΚΑΪ και τρίτος ο Μελωδία.
 
ΝΕΕΣ υβριδικές υπηρεσίες άρχισε να προσφέρει η ΕΡΤ σε όσους τηλεθεατές διαθέτουν τηλεόραση τύπου Smart TV. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο τηλεθεατής θα μπορεί να επιλέξει την κατηγορία του τηλεοπτικού υλικού που επιθυμεί να παρακολουθήσει αλλά και να ανατρέξει στο υλικό του προγράμματος της ΕΡΤ μέχρι και οκτώ μέρες πριν.
 
ΜΕΓΑΛΕΣ αλλαγές έρχονται στη διοίκηση του ΑΝΤ1. Ένα παλαιό ανώτατο στέλεχος του καναλιού, ο Τζόναθαν Πρόκτερ, επιστρέφει με επιτελικό ρόλο δίπλα στον Θοδωρή Κυριακού. Επιπλέον, ο νούμερο δύο του ομίλου στην Ελλάδα Πίτερ Χαλ θα μετακινηθεί σε αντίστοιχη θέση στο εξωτερικό, όπως αναφέρουν πληροφορίες.
 
ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ο δημοσιογράφος Αντώνης Κατσαρός στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Κρίθηκε αθώος γιατί στη διάρκεια της θητείας του ως διευθυντή αθλητικών προγραμμάτων στην ΕΡΤ δεν είχε δόλο στην υπόθεση της επιπλέον προβολής του χορηγού (Aegean) της «Αθλητικής Κυριακής» και των εκπομπών του Champions League τη σεζόν 2009/10, αφού δεν είχε τότε ενημερωθεί από τη διοίκηση της ΕΡΤ και από την εμπορική διεύθυνση του καναλιού.
 
ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ την κυκλοφορία της και η αθλητική εφημερίδα «Γαύρος» εξαιτίας των χαμηλών αριθμών των πωλήσεων. Η εφημερίδα θα συγχωνευθεί με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή».
 
ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ότι η Άλκηστη Μαραγκουδάκη, μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ιβάν Σαββίδη και το Ε-TV, το οποίο πρόσφατα πέρασε επισήμως στα χέρια του επιχειρηματία. Μέχρι στιγμής τηρούνται κανονικά τα χρονοδιαγράμματα και στις αρχές της χρονιάς η νέα ηγεσία πρέπει να δώσει δείγματα γραφής…
 
ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, μετά την οριστικοποίηση, τη Δευτέρα το βράδυ, ο Ιβάν βρέθηκε για πρώτη φορά στο κτήριο του Εpsilon στο Περιστέρι. Μάλιστα λέγεται ότι ταξίδεψε από τη Ρωσία για να συμμετάσχει σ’ αυτή τη συνάντηση με το προσωπικό του καναλιού, στο οποίο τόνισε ότι στόχος του είναι «το κανάλι να γίνει Νο1», ενώ ενημέρωσε τους εργαζομένους ότι «θα μετακομίσουν σε ένα ωραίο, καινούριο σπίτι».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:57