search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:57
MENU CLOSE

«Ο Σουμάχερ είναι εδώ και μάχεται ακόμα»

07.12.2017 07:34
Τηλεκπαίδευση: Προβλήματα και τη δεύτερη μέρα - «Δεν φταιμε εμείς αλλά η εταιρεία» επιμένει υπ. Παιδείας (Video)  - Media

 

Στην κατάσταση του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 Μίκαελ Σουμάχερ, αναφέρθηκε ο  πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού, Ζαν Τοντ, στο πλαίσιο εκδήλωσης.

Συγκεκριμένα ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 εντάχθηκε στο Hall of Fame και στην τελετή τον εκπροσώπησε η επί σειρά ετών μάνατζέρ του και υπεύθυνη τύπου, Σαμπίνε Κεμ.

Ερωτηθείς για τον Σουμάχερ, ο Τοντ ανέφερε:

«Μας λείπει ο Μίκαελ. Είναι όμως εδώ, μάχεται ακόμα. Χαίρομαι που έχουμε εδώ τη Σαμπίνε, θα ήθελα να είναι και ο Μικ (σ.σ. ο γιος του) αλλά έχει δοκιμές στην Ισπανία ενώ η Κορίνα είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η μάχη συνεχίζεται. Ο Μίκαελ είναι ξεχωριστός, ξεχωριστός για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ξεχωριστός για μένα».

Ο Σουμάχερ παραμένει στο σπίτι του στην Ελβετία, μέρος του οποίου έχει μετατραπεί σε υπέρ-σύγχρονο ιατρικό κέντρο, όπου δίνει τη μεγάλη μάχη της ανάκαμψης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:53