Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Δυσκολία: Εύκολο
Χρόνος: 15 λεπτά
Κόστος: Φθηνό
Τύπος: Καθημερινό
Υλικά
Εκτέλεση
Στη βαριά κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά, λιώνουμε τα κομμάτια της σοκολάτας με το ζαχαρούχο γάλα και το αλάτι. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε τα φουντούκια ( ή τα καρύδια ) και τη βανίλια.
Απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα σε λαδόκολλα που έχουμε στρώσει σε ταψί. Το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα μέχρι να παγώσει. Το βγάζουμε, κόβουμε τα σοκολατάκια σε τετράγωνα κομμάτια και σερβίρουμε.
Πηγή: tasty-day
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.