search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:10
MENU CLOSE

Απίστευτο καβγάς της Χατζηβασιλείου με διαδικτυακή της φίλη στο Instagram!

07.12.2017 11:37
Απίστευτο καβγάς της Χατζηβασιλείου με διαδικτυακή της φίλη στο Instagram!  - Media

 

Μια ανάρτηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο instagram στάθηκε η αφορμή να ξεσπάσει ένας καβγάς ανάμεσα στην παρουσιάστρια και μια διαδικτυακή της φίλη.

Το «κόκκινο πανί» αποτέλεσε μια φωτογραφία της Βίκυς Χατζηβασιλείου στην οποία απεικονίζεται ένα καρότσι γεμάτο τρόφιμα που συνοδεύεται με το εξής σχόλιο:

«Στη Μάνδρα Αττικής υπάρχουν παιδιά! Κι έρχονται Χριστούγεννα! Απλά στο θυμίζω».

Μια κυρία που είδε την εν λόγω ανάρτηση απάντησε: «Κάνε καλό Κ ριξτο στο γιαλό! Μην ποστάρεις τις πράξεις σου και το διαλαλείς στο instagram».

Το σχόλιο αυτό -όπως φαίνεται- ενόχλησε την παρουσιάστρια η οποία την απάντηση εμφανώς εκνευρισμένη τα ακόλουθα:

«Εσύ αυτό κατάλαβες; Ούτε σου πέρασε από το μυαλό ότι ενημερώνω τον κόσμο για να επιλέξει σωστά σε περίπτωση που θέλει να βοηθήσει! Και σε περίπτωση που δεν σκέφτηκε καν να βοηθήσει, να το πράξει!!… Τι κρίμα!! Καλύτερα όμως να βρεθούν 100 μιμητές και ένας που θα κατηγορήσει (εσύ), παρά να μην βρεθεί κανένας μιμητής με το να αποφύγω την ανάρτηση και τον κίνδυνο των κακοπροαίρετων σχολίων (των δικών σου)…..».

Η διαδικτυακή της φίλη απάντησε και σε αυτό το σχόλιο, γράφοντας: «Οποίος είναι να πράξει, θα πράξει χωρίς να βλέπει αναρτήσεις». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:09