search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:14
MENU CLOSE

Αγωγή κατά της Σκορδά: Τι λέει ο δικηγόρος που την έκανε – Πόσα χρήματα ζητάει

07.12.2017 19:26
Αγωγή κατά της Σκορδά: Τι λέει ο δικηγόρος που την έκανε - Πόσα χρήματα ζητάει - Media

 

Με αγωγή κατά της Φαίης Σκορδά και των συνεργατών της απάντησε ο δικηγόρος Θανάσης Καρατσιώλης στα σχόλια που έκανε η γνωστή παρουσιάστρια σχετικά με ανάρτησή του για γυναίκες που εμφανίζονται στην παραλία με περιττά κιλά.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Espresso, o δικηγόρος ζητά αποζημίωση ύψους 170.000 ευρώ για την ηθική και επαγγελματική βλάβη που θεωρεί ότι υπέστη από τα σχόλια της παρουσιάστριας.

Μιλώντας στην στην Espresso ο δικηγόρος εξήγησε ότι «η βασική γραμμή στην αγωγή που κατέθεσα είναι ότι είναι απολύτως σεβαστό και μάλιστα επιβάλλεται να ασκείται κριτική από τους δημοσιογράφους. Όμως δεν είναι δυνατόν από μια ανάρτηση που έκανα στο Facebook να με χαρακτηρίζουν “δικηγοράκο”, να λένε ότι δεν είμαι καλός στο δουλειά μου ή ότι δεν έχω πελατεία και μάλιστα να συμβουλεύουν το τηλεοπτικό κοινό από μια εκπομπή μεγάλης τηλεθέασης να μην πάνε στο γραφείο μου, γιατί εφόσον είπε αυτό δεν είναι σωστός δικηγόρος. Η κυρία Σκορδά που είναι τόσο έμπειρη παρουσιάστρια δεν είναι σωστό να λέει τέτοια πράγματα. Με δίκασε και με καταδίκασε ερήμην μου, χωρίς να υπάρξει αντίλογος».

Υπενθυμίζεται ότι ο ΑΝΤ1 πήρε θέση στη διαμάχη, τονίζοντας σε ανακοίνωσή του, μεταξύ άλλων, ότι «θέσεις και απόψεις που συνιστούν ρητορική μίσους, αναδεικνύουν φασίζουσες, ρατσιστικές και ομοφοβικές απόψεις και συμπεριφορές, δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχουν θέση στο δημόσιο λόγο και προφανώς καταδικάζονται και αποδοκιμάζονται από τον ΑΝΤ1 και τους εργαζόμενούς του, χωρίς φυσικά να οδηγηθούμε σε λογικές ή πρακτικές αποκλεισμού ή λογοκρισίας, οι οποίες προφανώς δε συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας».

(πληροφορίες; zappit.gr/Espresso)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:12