search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:08
MENU CLOSE

Σουλτς: Τέλος στη λιτότητα στιλ Σόιμπλε και δημιουργία των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης

08.12.2017 09:55
Ποιος Μεγάλος Συνασπισμός; - Στο κόμμα του Σουλτς ετοιμάζονται για προεκλογικό αγώνα - Media

Την ανάγκη να επενδύσουμε μάλλον σ’ ένα προϋπολογισμό της ευρωζώνης παρά να επικεντρώσουμε στη λιτότητα, δήλωσε την Πέμτπη ο αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών, Μάρτιν Σουλτς  και πρόσθεσε πως δεν υποστηρίζει μια Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς ελευθερία κινήσεων των πολιτών της.

«Η ήπειρός μας δεν αντέχει άλλα τέσσερα χρόνια γερμανικής πολιτικής στην Ευρώπη όπως αυτή που ασκήθηκε από τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε», δήλωσε ο Σουλτς αναφερόμενος στον πρώην υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας που επικέντρωσε στη λιτότητα. Ο ηγέτης της γερμανικής σοσιαλδημοκρατίας  ζήτησε να υπάρξει στενότερη συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση με στόχο να υπάρξουν μέχρι το 2025 οι «Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης», ενώ πρόσθεσε πως οι χώρες που δεν συμφωνούν θα πρέπει να φύγουν από την ένωση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:08