search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:13
MENU CLOSE

Μπαρνιέ: Δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη ο ακριβής λογαριασμός του Brexit

08.12.2017 10:27
Μπαρνιέ: Δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη ο ακριβής λογαριασμός του Brexit - Media

«Δεν είναι δυνατόν να διευκρινιστεί το ποσό των χρημάτων που θα πρέπει να καταβάλει η Μεγάλη Βρετανία στην Ε.Ε. κατά την αποχώρησή της από αυτήν, καθώς οι αριθμοί μπορεί να αλλάξουν στο μέλλον» δήλωσε ο επικεφαλής διαπραγματευτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Brexit Μισέλ Μπαρνιέ. 

«Ποτέ δεν έδωσα αριθμούς και ούτε θα αρχίσω σήμερα, διότι μπορεί να αλλάξουν», πρόσθεσε.
 
«Δεν ζητούμε πρόωρες πληρωμές από το Λονδίνο»

Η Μεγάλη Βρετανία θα τηρήσει όλες τις οικονομικές της υποχρεώσεις προς την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του «λογαριασμού» του διαζυγίου, αλλά δεν θα απαιτηθεί από το Λονδίνο να καταβάλει τις πληρωμές αυτές νωρίτερα απ’ ότι αν παρέμενε μέλος της Ε.Ε., ανέφερε επίσης ο Ευρωπαίος αξιωματούχος. 

Ο Μ. Μπαρνιέ επανέλαβε τις δηλώσεις της πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι ότι καμία χώρα της Ε.Ε., περιλαμβανομένου και του Η.Β., δεν θα χρειαστεί να πληρώσει λιγότερα ή περισσότερα ως αποτέλεσμα του Brexit.

«Το Ηνωμένο Βασίλειο θα τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις που ανέλαβε κατά την παραμονή του στην Ε.Ε.», κατέληξε ο αρχιδιαπραγματευτής της Ε.Ε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33