search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:04
MENU CLOSE

Το αδιαχώρητο στη δίκη με κατηγορούμενο τον Α. Σώρρα – Γέμισαν την αίθουσα οι οπαδοί

08.12.2017 10:35
Το αδιαχώρητο στη δίκη με κατηγορούμενο τον Α. Σώρρα - Γέμισαν την αίθουσα οι οπαδοί - Media

 

Το αδιαχώρητο επικρατεί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου που από νωρίς έχουν συγκεντρωθεί μάρτυρες και οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα προκειμένου να συμπαρασταθούν στους κατηγορούμενους που κάθονται στο εδώλιο για υπόθεση διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Για την υπόθεση που εκδικάζεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο κατηγορούνται συνολικά 9 άτομα για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ εξακολούθηση και διέγερση ανάμεσα τους και ο Αρτέμης Σώρρας ο οποίος δεν παρευρίσκεται

Μάρτυρας κατηγορίας είναι ο πρόεδρος δικηγορικού συλλόγου Ηρακλείου καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι σχετίζεται με την αναφορά που είχε κάνει πρώτος πανελλαδικά ο δικηγορικός σύλλογος Ηρακλείου στην εισαγγελία για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Ο δικηγορος του Α. Σώρρα ζήτησε να ακυρωθεί το κατηγορητήριο επειδή υπάρχει δεδικασμένο αλλά απορρίφθηκε και ο ίδιος όπως ανέφερε θα προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος της προέδρου και της εισαγγελέως για κατάχρηση εξουσίας ενώ ζητά την εξαίρεση τους.

Πηγή: CretaLive

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00