search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:36
MENU CLOSE

Βγήκατε πρώτο ραντεβού; Αυτές είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε

08.12.2017 19:11
Πρώτο ραντεβού: Τα λάθη που δεν πρέπει να κάνετε - Media

 

Καταφέρατε να κλείσετε ραντεβού με το άτομο που σας ενδιαφέρει και είστε ενθουσιασμένοι. Έχετε ντυθεί ωραία, έχετε περιποιηθεί τον εαυτό σας, έχετε επιλέξει ένα ωραίο μέρος για να πάτε και όλα είναι καλά.

Ωστόσο, πάντα έχετε μια μικρή ανησυχία: θα μου αρέσει, τελικά; Θα τα βρούμε; Θα πάει καλά το ραντεβού; Και, πάνω απ’ όλα, τι θα λέμε;

Για να απαντηθούν όλες σας οι αγωνίες, καλό θα είναι να έχετε στο μυαλό σας μερικές ερωτήσεις που ενδεχομένως σας δώσουν μια καλή εικόνα για το άτομο με το οποίο βγαίνετε ραντεβού (όχι, το «μήπως είσαι καθ’ έξιν δολοφόνος;», δεν είναι μια από αυτές.

Κάποιες καλές ερωτήσεις και για συζήτηση αλλά και για «ανίχνευση» είναι οι παρακάτω, σύμφωνα με σχετικό θρεντ στο Reddit:

-Μήπως είσαι παντρεμένος/η; (ξεκαθαρίζει το τοπίο γρήγορα)

-Μήπως έχεις αλλεργίες; (μοιάζει ανόητη ερώτηση, μέχρι να ανακαλύψουμε ότι το ραντεβού μας αντιδρά βίαια π.χ. στις τροφές με γλουτένη…)

-Έχεις παιδιά; (μερικές φορές η ύπαρξη παιδιών αποκρύπτεται για διάφορους λόγους…)

-Τι δουλειά κάνεις; (όχι απαραίτητα για να διαπιστώσουμε ότι το ραντεβού μας είναι άνετο οικονομικά, αλλά και διότι ορισμένες δουλειές δεν ευνοούν τις μακρόχρονες σχέσεις)

-Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου; (αν τα χόμπι συμπίπτουν, τα πράγματα γίνονται πιο ευοίωνα)

-Σου αρέσει το διάβασμα; (προφανείς οι λόγοι, ιδίως αν είμαστε «βιβλιοφάγοι»)

-Πιστεύεις στο Θεό; (μοιάζει αδιάκριτη ερώτηση, ωστόσο, ανάλογα με τη δική μας στάση, μπορεί να ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα)

Και τέλος,

-Πότε θα τα ξαναπούμε;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:35