search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:39
MENU CLOSE

Η Green Cola πάει Σαουδική Αραβία και Μπαχρειν

09.12.2017 08:19
Η Green Cola πάει Σαουδική Αραβία και Μπαχρειν - Media

 

Σημαντικά έσοδα από τη διεύρυνση των πωλήσεών της προς τη Σαουδική Αραβία αναμένει τα επόμενα χρόνια βιομηχανία αναψυκτικών Green Cola Ελλάς, η οποία έxει πλέον κατακτήσει τη δεύτερη θέση στα προϊόντα τύπου cola. 

Η Green Cola υπέγραψε πρόσφατα σχετική συμφωνία με τον κ. Mansour Al Sudais, Σαουδάραβα επενδυτή, ο οποίος ανάλαβε την ανάπτυξη της εταιρείας στη Σαουδική Αραβία καθώς και στο Μπαχρέιν. Ωστόσο η βιομηχανία αναψυκτικών δε κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις της το 2016, καθώς παρέμειναν σταθερές, ύστερα από μία πενταετία ραγδαίας ανόδου τους.

Ειδικότερα τα έσοδά της ανήλθαν σε 13,435 εκατ. ευρώ, από 13,43 εκατ. ευρώ την προηγούμενη χρήση, παρουσιάζοντας αύξηση μόλις 0,1%, ενώ οι ζημιές της διαμορφώθηκαν στα 1,22 εκατ. ευρώ το 2016, έναντι ζημιών 1,14 εκατ. ευρώ έναν χρόνο πριν, αυξημένες κατά 7,1%.

Καλύτερη πάντως φαίνεται να είναι η εικόνα για το σύνολο του 2017 καθώς τα συνολικά έσοδά της κινούνται έντονα ανοδικά και θα εμπεριέχουν έσοδα της τάξεως των 3 εκατ. ευρώ από εξαγωγές.

Προ μηνών η Green Cola έλαβε 0,68 εκατ. ευρώ ασφαλιστική αποζημίωση από ασφαλιστική εταιρεία, βάσει ασφαλιστηρίου συμβολαίου πιστώσεων, για ζημιές που υπέστη από την κατάρρευση της λιανεμπορικής αλυσίδας Μαρινόπουλος.

Πηγή: fpress.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:39