search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:46
MENU CLOSE

Και πάλι ισόβια για το θάνατο της 26χρονης Μαριάννας από τα Φάρσαλα – Την έλουσε με πετρέλαιο και την έκαψε!

09.12.2017 09:05
Καλλίγραμμο μοντέλο από την Αυστραλία που κόβει την ανάσα, δηλώνει ερωτευμένη με τον Τσιτσιπά (Photos) - Media

 

Ισόβια και σε δεύτερο βαθμό επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας στον 76χρονο – σήμερα – που είχε συλληφθεί για το φόνο της 26χρονης Μαριάννας Μυγδανάλευρου στα Φάρσαλα.

Παρά το γεγονός πως ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, η ποινή με την οποία είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρδίτσας, δεν άλλαξε: Ισόβια κάθειρξη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Όπως αποδείχθηκε από τη διαδικασία, ο κατηγορούμενος που είχε υπό την άτυπη «προστασία» του τη Μαριάννα, τη δολοφόνησε το βράδυ της 3ης Φεβρουαρίου 2011 στα Φάρσαλα. Την περιέλουσε με πετρέλαιο και της έβαλε φωτιά στο κρεβάτι. Το σοκαριστικό σύμφωνα με την τότε εκτίμηση του ιατροδικαστή, είναι ότι η άτυχη κοπέλα κάηκε ενώ ήταν ακόμα στη ζωή. Το πτώμα της βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα από τον 44χρονο αρραβωνιαστικό της. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκαν μάρτυρες, «ο γέροντας που όλα αυτά τα χρόνια δεν την έβλεπε σαν κόρη του, τη σκότωσε για να μην φύγει από κοντά του με τον άνδρα που επέλεξε σαν μνηστήρα της».

Οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας μετά την απόφαση του δικαστηρίου, μίλησαν για δικαίωση.

Η υπόθεση αυτή έλαβε διαστάσεις θρίλερ αφού 16 χρόνια πριν είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς ο πατέρας της κοπέλας ο 37χρονος ιερέας των Φαρσάλων, Αλέξανδρος Μυγδανάλευρος. Το αυτοκίνητό του εγκαταλείφθηκε στον οικισμό Ζεμενό και βρέθηκε δύο μέρες μετά το χαμό του. Όπως αναφέρει το site της Αγγελικής Νικολούλη, όλα αυτά τα χρόνια κυκλοφορούν οι φήμες ότι ο ιερέας σκηνοθέτησε την εξαφάνισή του και βρίσκεται στο εξωτερικό με διαφορετικά στοιχεία. Άλλοι πάλι λένε ότι έπεσε θύμα δολοφονίας για να μην αποκαλύψει μια παρανομία που εντόπισε στην περιοχή.

Πηγή: onlarissa.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:45