search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:13
MENU CLOSE

Ξεκίνησε η κακοκαιρία: Χιόνια και καταιγίδες έκλεισαν δρόμους

09.12.2017 10:33
Προβλήματα κυκλοφορίας: Διακοπή ή αντιολισθητικές αλυσίδες σε περίπου 100 δρόμους (λίστα) - Media

 

Προβλήματα σε δρόμους της βόρειας και της δυτικής Ελλάδας προκάλεσε η κακοκαιρία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., στη Φλώρινα είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες καθώς τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους, ενώ σε Ροδόπη, Δράμα, Αιτωλοακαρνανία η συσσώρευση υδάτων προκάλεσε καθίζηση. 

Αναλυτικότερα: 

Στη Ροδόπη έκλεισαν οι Ιρλανδικές Διαβάσεις Μεσοχωριού – Μωσαϊκού. Στη Δράμα έκλεισε η επαρχιακή οδός Παρανεστίου – Πρασινάδας, από το 16,5ο έως 16,6ο χλμ. όπως και ο δρόμος από την Πλατεία Οικισμού Ι.Μ. Μεταμόρφωσης, από το 15,5-15,6 χλμ, λόγω καθίζησης οδοστρώματος από κατολισθήσεις.

Στην Αιτωλοακαρνανία κλειστή είναι η 6η χ/θ επαρχιακή οδός Παραβόλας – Νερομάνας, λόγω καθίζησης οδοστρώματος. Κλειστή είναι και η νέα Εθνική Οδός Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο 50,5ο χλμ περιοχή Κλεισούρα λόγω καθιζήσεων και κατολισθήσεων, επ’ αόριστον. 

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Φλώρινας – Καστοριάς, από 18ο έως 30ο χλμ. (μέσω Βιτσίου) (επ’ αόριστον).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:12