16/12/2019 09:24:17

Πύργος: Στο νοσοκομείο μετά τον καθαρισμό σχολείου δύο καθαρίστριες

Πύργος: Στο νοσοκομείο μετά τον καθαρισμό σχολείου δύο καθαρίστριες - Media

 

Με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκαν, την Παρασκευή, στο νοσοκομείο Πύργου δύο καθαρίστριες του δήμου, από το προσωπικό που είχε αναλάβει τον καθαρισμό του σχολείου μετά τις επισκευές που έγιναν εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνολικά τέσσερα άτομα αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα, αλλά οι δύο καθαρίστριες υπέστησαν κρίση βρογχικού άσθματος με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο νοσοκομείο της πόλης και να παραμείνουν εκεί για νοσηλεία.

Το σχολείο που παρέμεινε κλειστό από το μεσημέρι της 1ης Δεκεμβρίου λόγω πτώσης σοβάδων, μετά τις εργασίες που έγιναν για την αποκατάσταση επί μια εβδομάδα, χρειάστηκε να καθαριστεί. Προφανώς οι συνθήκες που κλήθηκαν οι καθαρίστριες να εργαστούν δεν ήταν οι καλύτερες, ενώ ελέγχεται και κατά πόσο είχαν λάβει μέτρα αυτοπροστασίας.

Το επόμενο άμεσο και σοβαρό ζήτημα είναι ο χώρος να είναι καθαρός ώστε οι μαθητές να επιστρέψουν στα μαθήματά τους την ερχόμενη Δευτέρα χωρίς προβλήματα.

Πηγή: ilialive.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.