search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:27
MENU CLOSE

Αγνώριστος ο Αλέκος Συσσοβίτης – Ξαφνιάζει η απίστευτη αλλαγή στο look του (Photo)

09.12.2017 11:43
Αγνώριστος ο Αλέκος Συσσοβίτης - Ξαφνιάζει η απίστευτη αλλαγή στο look του  (Photo) - Media

 

Η μεταφυσική, αλληγορική κωμωδία του Χάρολντ Πίντερ,«Νεκρή ζώνη», ανεβαίνει τη φετινή θεατρική σεζόν στη σκηνή του θεάτρου «Θησείον», σε μετάφραση Αντώνη Πέρη και σκηνοθεσία Κώστα Φιλίππογλου, με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Αρμένη, τον Αλέκο Συσσοβίτη, τον Αντώνη Καρυστινό και τον Γιάννη Στεφόπουλο.

Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες και σε αυτή, είδαμε το νέο look του Αλέκου Συσσοβίτη. Ο ηθοποιός έκανε εμφάνιση με ξανθά μαλλιά δείχνοντας ότι τολμά την αλλαγή και την υποστηρίζει. Ο Αλέκος Συσσοβίτης φαίνεται ότι για τις ανάγκες του νέου του ρόλου, θέλησε να δοκιμάσει κάτι εντελώς καινούριο, να μας «συστήσει» μια διαφορετική εκδοχή του εαυτού του.

Στη «Νεκρή ζώνη», το έργο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Αλέκος Συσσοβίτης, ένας πετυχημένος αλκοολικός ποιητής και συγγραφέας ο Χιρστ, που ζει σε ένα σπίτι του βόρειου Λονδίνου μαζί με τον οικονόμο-γραμματέα του Φόστερ και τον υπηρέτη-σωματοφύλακά του Μπριγκς, προσκαλεί έναν αποτυχημένο ποιητή τον Σπούνερ, που μόλις γνώρισε σε μία παμπ, για να συνεχίσουν να πίνουν και να μιλήσουν. Κατά την διάρκεια της βραδιάς και της επόμενης μέρας, ξετυλίγονται ιστορίες, αναμνήσεις και κρυφές επιθυμίες.

Το έργο τελειώνει με τους ήρωες να βρίσκονται εγκλωβισμένοι μέσα στο δωμάτιο και μέσα στο μυαλό τους, με την κατάρα να μην μπορούν να αλλάξουν θέμα…

Δείτε την αλλαγή στην εμφάνιση του ηθοποιού:

Πηγή: bovary

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:26