search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:58
MENU CLOSE

Διάψευση Γκάμπριελ: Δεν προαλείφομαι για το υπουργείο Οικονομικών

09.12.2017 11:46
Θετική στον κορωνοϊό Επίστροπος της ΕΕ - Media

 

«Τυπικές ψευδείς ειδήσεις (“Fake News”) από το Βερολίνο, των οποίων οι δημιουργοί συνήθως δεν έχουν το θάρρος να αποκαλύψουν το όνομά τους. Δεν συμμετέχω ασφαλώς σε αυτές τις ανοησίες σε μια στιγμή μάλιστα κατά τη οποία δεν είναι καν σαφές ποια κόμματα θα αποτελούν την κυβέρνηση», δήλωσε ο νυν υπουργός Εξωτερικών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ αντιδρώντας σε δημοσίευμα για σχετικές φιλοδοξίες του.

Οπως γράφει το περιοδικό Spiegel που κυκλοφορεί ο σοσιαλδημοκράτης πολιτικός, ο οποίος είναι υποστηρικτής του μεγάλου συνασπισμού με τους Χριστιανοδημοκράτες, φέρεται να δήλωσε πρόσφατα σε ηγετικά στελέχη του SPD ότι σε περίπτωση συγκρότησης νέου μεγάλου συνασπισμού τον ενδιαφέρει η θέση του υπουργού Οικονομικών.

Ο πρόεδρος του SPD Μάρτιν Σουλτς δήλωσε μάλιστα πρόσφατα ότι «κατά την χρονική αυτή στιγμή δεν νοείται να γίνονται εικασίες για υπουργεία», διότι η ηγεσία του κόμματος δεν επιθυμεί να δοθεί η εντύπωση ότι η συγκρότηση νέου μεγάλου συνασοιμού είναι ήδη γεγονός, όπως σημειώνει το γερμανικό περιοδικό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:57