search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:28
MENU CLOSE

Πλακιωτάκης κατά Κουρουμπλή: Αν είχε φιλότιμο θα είχε παραιτηθεί

09.12.2017 13:03
Πλακιωτάκης κατά Κουρουμπλή: Αν είχε φιλότιμο θα είχε παραιτηθεί  - Media

 

Με αφορμή όσα είπε την Παρασκευή ο Υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής, σχετικά με το ναυγάγιο του “Αγία Ζώνη ΙΙ”, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, του εξαπέλυσε δριμεία επίθεση, χαρακτηρίζοντας τον νεόκοπο εκσυγχρονιστή, καλώντας τον παράλληλα να παραιτηθεί μετά τα όσα κωμικοτραγικά συνέβησαμ όπως είπε. 

Χαρακτηριστικά, ο κύριος Πλακιωτάκης ανέφερε: 

«Το παραλήρημα του νεόκοπου εκσυγχρονιστή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουρουμπλή, εγώ δεν μπορώ να το παρακολουθήσω. Αν πραγματικά υπήρχε φιλότιμο και ίχνος σοβαρότητας, ο κ. Κουρουμπλής θα είχε ήδη παραιτηθεί και δεν θα προσπαθούσε να μετατρέψει το ”Μαύρο-Άσπρο”, αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν άνθρωπο, ο οποίος στερείται πολιτικής ευθιξίας. Το γεγονός ότι νιώθει την ανάγκη να απολογηθεί, μαρτυρά το μέγεθος της ευθύνης του για την κωμικό τραγική διαχείριση του ιδίου και των συνεργατών του, σχετικά με το ναυάγιο του πλοίου «Αγία Ζώνη ΙΙ» στον Σαρωνικό. Τα όσα αναφέρει είναι προφάσεις εν αμαρτίαις», συμπλήρωσε ο κ. Πλακιωτάκης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26