search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:09
MENU CLOSE

«Μπλόκο» της οικογένειας Χαλιντέι στην Λεπέν – Είσαι ανεπιθύμητη

09.12.2017 19:07
Γαλλία: Υποψήφια πρόεδρος και το 2022 η ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν - Media
 
«Διπλωματικό επεισόδιο» προκλήθηκε μεταξύ της οικογένειας του «Έλβις της Γαλλίας» Τζόνι Χαλιντέι και της ηγέτιδος του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν, όταν η τελευταία εξέφρασε την επιθυμία να παραστεί στην κηδεία του απόλυτου ροκ σταρ της Γαλλίας.
 
Όπως ανέφεραν τα ΜΜΕ της χώρας, η οικογένεια του εκλειπόντος εξέφρασε την αντίθεσή της στην παρουσία της Λεπέν στις εκδηλώσεις για το ύστατο χαίρε στον Τζόνι Χαλιντέι χαρακτηρίζοντάς την ως ανεπιθύμητη στην κηδεία.
 
Όπως ήταν φυσικό, η ηγέτης του Εθνικού Μετώπου αντέδρασε σφόδρα, καθώς πηγή του κόμματος είπε ότι η Λεπέν έχει λάβει επίσημη πρόσκληση για την κηδεία ενώ η ίδια σημείωσε με νόημα ότι «αυτή η άρνηση απευθύνεται και στους ψηφοφόρους μου. Γιατί είναι πολλοί και αποτελούν μέρος της κοινής γνώμης που στήριξε τον Χαλιντέι σε όλη του την καριέρα».
 
Ο «πόλεμος» μεταφέρθηκε στα social media, με εκπροσώπους της ακροδεξιάς να κατηγορούν την οικογένεια ότι χαρακτηρίζει ως ανεπιθύμητη τη Λεπέν, αλλα της είναι επιθυμητά τα χρήματα των εκατομμυρίων ψηφοφόρων της, αλλά και να ισχυρίζονται ότι οι συγγενείς του τραγουδιστή δεν κατανοούν πως αυτή η Γαλλία που «αγάπησε τόσο τον Τζόνι Χάλιντεϊ ψήφισαν μαζικά για την Μαρίν, τη Γαλλία που πραγματικά ανήκει στο λαό».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:08