search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:40
MENU CLOSE

Άγρια επίθεση στον Κυριάκο Παπαδόπουλο – «Κάνει σαν πεθαμένος κύκνος, χτυπάει στο κεφάλι και πιάνει το γόνατο»

10.12.2017 09:02
Άγρια επίθεση στον Κυριάκο Παπαδόπουλο - «Κάνει σαν πεθαμένος κύκνος, χτυπάει στο κεφάλι και πιάνει το γόνατο» - Media

 

Τα… έχωσε στον Κυριάκο Παπαδόπουλο ο Μάριο Γκόμες για το σκληρό του παιχνίδι, μετά την ισοπαλία της Βόλφσμπουργκ με το Αμβούργο!

Ο Ελληνας διεθνής είχε αναλάβει το μαρκάρισμα του Γκόμες και οι μονομαχίες των δύο ήταν αρκετά σκληρές. Μετά τον αγώνα ο ποδοσφαιριστής της Βόλφσμπουργκ ξέσπασε κατά του Παπαδόπουλου με αρκετά βαρείς χαρακτηρισμούς: «Εγώ πιστεύω στο fair play, αλλά αυτός δεν ξέρει από fair play. Δεν είναι σπόρτσμαν», είπε αρχικά και συνέχισε: «κάνει σαν πεθαμένος κύκνος και μετά όταν ο διαιτητής σφυρίζει, πετάγεται αμέσως και σηκώνεται όρθιος. Χτυπάει στο κεφάλι και αυτός πιάνει το γόνατο του», κατηγορώντας τον Παπαδόπουλο για θέατρο.

Ο Μάριο Γκόμες στο 63ο λεπτό κλώτσησε τον Παπαδόπουλο και προσπάθησε να δικαιολογήσει τον εαυτό του: «Εμεινα έκπληκτος από τον εαυτό μου για αυτό που συνέβη. Αλλά είπα στον διαιτητή ότι πρέπει να σταματήσει να προστατεύει τον Παπαδόπουλο σε όλο τον αγώνα.»

Το ξέσπασμα του Γκόμες δεν βρήκε σύμφωνο τον προπονητή του στη Βόλφσμπουργκ Μάρτιν Σμιτ, που υπερασπίστηκε τον Ελληνα διεθνή! «Ο Παπαδόπουλος είναι ένας κεντρικός αμυντικός που κάθε ομάδα θα ήθελε. Κέρδισε τη μάχη σήμερα με τον Γκόμες».

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:39