search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:55
MENU CLOSE

«Ταγίπ, μην πυροβολείς τα πόδια σου» – Η σκληρή απάντηση Τσίπρα σε τετ-α-τετ με τον Ερντογάν μετά τις προκλήσεις

10.12.2017 09:41
«Ταγίπ, μην πυροβολείς τα πόδια σου» - Η σκληρή απάντηση Τσίπρα σε τετ-α-τετ με τον Ερντογάν μετά τις προκλήσεις - Media

 

Με τίτλο “Η «απειλή» Τσίπρα σε Ερντογάν!” κυκλοφόρησε σήμερα Κυριακή η Realnews, με την εφημερίδα να αποκαλύπτει όλους τους διαλόγους πίσω από τις κλειστές πόρτες και τι απάντησε ο πρωθυπουργός στις προκλήσεις του Σουλτάνου.

Η  Real News  αποκαλύπτει τι είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός  στον Ταγίπ Ερντογάν στο παρασκήνιο της συνάντησης, με τις εξής χαρακτηριστικές φράσεις:

– «Ή θα έχουμε πρόοδο στα ελληνοτουρκικά εντός του 2018 ή χάνεις τον τελευταίο σου υποστηρικτή στην Ε.Ε.»

 – «Ταγίπ  πάρε το χαμπάρι. Μόνο εμάς έχεις σύμμαχο στην  Ευρώπη. Μην πυροβολείς τα πόδια σου».

Σ’ αυτό το τετ α τετ οι πληροφορίες φέρουν τον Έλληνα πρωθυπουργό να έθεσε τον Ερντογάν ενώπιον όλων των ζητημάτων καλώντας τον να μιλήσουν καθαρά και ανοιχτά για τα πάντα. Σύμφωνα, μάλιστα, με την RealNews το σαφές μήνυμα του πρωθυπουργού  προς τον Ερντογάν ήταν πως εάν δεν υπάρξει πρόοδος στα ελληνοτουρκικά μέσα στο 2018, τότε η Αγκυρα θα πρέπει να ξέρει ότι ρισκάρει να χάσει και τον τελευταίο της υποστηρικτή στην Ε.Ε., δηλαδή την ελληνική κυβέρνηση. «Ταγίπ πυροβολείς τα πόδια σου», φέρεται να ήταν η χαρακτηριστική φράση του Αλέξη Τσίπρα.

Η ανοιχτή αυτή συζήτηση έπαιξε τον δικό της ρόλο και στο κατέβασμα των τόνων από την πλευρά του Τούρκου προέδρου στην κοινή συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε στο Μαξίμου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:55