search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:11
MENU CLOSE

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου από την Ντόρτμουντ

10.12.2017 09:58
Έκτακτη συνέντευξη Τύπου από την Ντόρτμουντ - Media

 

Για το μεσημέρι κλήθηκαν οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Ντόρτμουντ να παραστούν σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Ο γερμανικός Τύπος αναφέρει ότι η διοίκηση της ομάδας κάλεσε τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της να παραστούν σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου σήμερα το μεσημέρι.

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ θεωρείται βέβαιο ότι ο λόγος είναι το θέμα προπονητή, καθώς θα ανακοινωθεί η αποχώρηση του Μπος και πιθανότατα το όνομα του νέου τεχνικού.

Ποιος θα είναι αυτός; Εάν επαληθευτούν τα ρεπορτάζ περί ανακοίνωσης του νέου, τότε αυτός θα είναι ένας εκ των Πέτερ Στέγκερ και Σλάβεν Μπίλιτς. Ο πρώτος ήταν και πάλι υποψήφιος όταν έφυγε ο Τούχελ ενώ το όνομα του δευτέρου «ακούγεται» για πρώτη φορά για τον πάγκο της Ντόρτμουντ. Στο παρελθόν ήταν στον πάγκο της εθνικής Κροατίας, απολύθηκε πρόσφατα από την Γουέστ Χαμ, ενώ έχει υπάρξει παίκτης στην Καρλσρούη.

Στην περίπτωση που δεν ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός τότε αυτό που θα γίνει γνωστό θα είναι απλώς ότι ο Κελ, ο οποίος έχει αρκετά χρόνια στην ομάδα, αναλαμβάνει το πόστο του υπηρεσιακού προπονητή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:08