search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:41
MENU CLOSE

Νικ Νόλτε: Αγνώριστος ο άλλοτε πιο σέξι άνδρας του κόσμου (Photos)

10.12.2017 11:22
Νικ Νόλτε: Αγνώριστος ο άλλοτε πιο σέξι άνδρας του κόσμου (Photos) - Media

 

Με λουκ… άστεγου Άγιου Βασίλη εθεάθη στους δρόμους του Μαλιμπού ο Νικ Νόλτε, συνοδευόμενος από τη 10χρονη κόρη του.

Ο 76χρονος ηθοποιός έχει αφήσει πια μια μακριά γενειάδα ενώ τα λευκά μαλλιά του είναι μακριά και ατημέλητα, με τα αμερικάνικα μίντια να σχολιάζουν ότι μοιάζει με τον Άγιο Βασίλη, άθελά του. Τ

ο δε ντύσιμο του, ήταν εξίσου ατημέλητο. Ένα καρό μπλε πουκάμισο και ένα ροζ παντελόνι συμπλήρωναν μια εμφάνιση, που δε θύμιζε σε τίποτα τον γοητευτικό άνδρα που κάποτε είχε ανακηρυχθεί από το περιοδικό People ως το πιο σέξι αρσενικό του κόσμου.

Ο Νικ Νόλτε παντρεύτηκε για άλλη μια φορά το 2016, όμως όποτε τον απαθανατίζουν οι παπαράτσι δείχνει άκεφος και προβληματισμένος.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός είχε θεαθεί πριν λίγο καιρό να ψάχνει τα σκουπίδια σε έναν κάδο της γειτονιάς του, προκαλώντας πολλά σχόλια, καθώς βρίσκεται σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση και συνεχίζει να πληρώνεται αδρά προκειμένου να συμμετέχει σε χολιγουντιανές παραγωγές.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:39