search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:56
MENU CLOSE

Επίσημο: Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Ντόρτμουντ – Ανακοινώθηκε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου

10.12.2017 11:31
Επίσημο: Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Ντόρτμουντ - Ανακοινώθηκε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου - Media

 

Την τεχνική ηγεσία της Ντόρτμουντ ανέλαβε και επίσημα ο Πέτερ Στέγκερ, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Πέτερ Μπος στον πάγκο των Βεστφαλών.

Σε νέα εποχή μπαίνει από σήμερα η Ντόρτμουντ, με την διοίκηση των Βεστφαλών να ανακοινώνει και επίσημα την πρόσληψη του Πέτερ Στέγκερ στη θέση του τεχνικού της ομάδας.

Ο Αυστριακός προπονητής ο οποίος βρισκόταν για μία τετραετία στον πάγκο της Κολωνίας (2013-2017), θα διαδεχθεί τον Πέτερ Μπος που πλήρωσε το τίμημα της κακού αγωνιστικού προσώπου που είχαν οι κιτρινόμαυροι τη φετινή σεζόν.

Ως παίκτης αγωνίστηκε στο αυστριακό πρωτάθλημα με την φανέλα της Ραπίντ αλλά και της Αούστρια Βιέννης. Μάλιστα στη δεύτερη έκανε και τα πρώτα του βήματα στην προπονητική τη σεζόν 2005-06. Αφού αποχώρησε, επέστρεψε στον πάγκο των «βιολετών» τη σεζόν 2012-13 και εν συνεχεία ανέλαβε την Κολωνία, από όπου και απολύθηκε στις 3/12.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48