search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:25
MENU CLOSE

Όταν η Μέγκαν Mαρκλ έπαιζε ξύλο σε κλουβί του Fight Club (Photos)

10.12.2017 12:15
Όταν η Μέγκαν Mαρκλ έπαιζε ξύλο σε κλουβί του Fight Club (Photos) - Media

 

Από τη μέρα που έγινε γνωστό ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι, τα σκανδαλοθηρικά έντυπα της Μεγάλης Βρετανίας έχουν επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών, σκαλίζοντας κάθε λεπτομέρεια της ζωής και της καριέρας της 36χρονης ηθοποιού ως σήμερα.

Τελευταία τους αποκάλυψη, ένα ρολάκι που είχε παίξει η Μέγκαν Μαρκλ το 2009 στο σίριαλ «Ο ιππότης της ασφάλτου», ένα ριμέικ της διάσημης σειράς που παλιά πρωταγωνιστούσε ο Ντέιβιντ Χέισελχοφ.

 Σε ένα από τα επεισόδια, η εξαιρετικά γυμνασμένη Μέγκαν εμφανίζεται ως Άννι Ορτίζ να παίζει ξύλο μέσα σε ένα κλουβί του Fight Club, φορώντας ένα κοντό μπουστάκι.

Παρά το ότι ως ηθοποιός είχε την ευχέρεια να εμφανίζεται σε διαφορετικούς ρόλους, πολλοί Βρετανοί κρίνουν ότι τέτοιου είδους σκηνές που υπάρχουν στο τηλεοπτικό της παρελθόν, καθώς και άλλες πιο σέξι, δεν είναι συμβατές με το ίματζ μιας μελλοντικής πριγκίπισσας.

Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος για τον οποίο της ζητήθηκε να αποσυρθεί από την ηθοποιία από τους συμβούλους της γαλαζοαίματης οικογένειας, κάτι πάντως που εκείνη αποφάσισε να κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:24