26/11/2020 00:41:35

Δήμητρα Ματσούκα: Δεν είμαστε όλες οι γυναίκες για να γίνουμε μανούλες (Video)

Φυλάκιση 8 μηνών με τριετή αναστολή στη Δήμητρα Ματσούκα  - Media

 

Για τη μητρότητα και τον ρόλο που παίζει στη δική της ζωή της μίλησε η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία δεν δίστασε να σχολιάσει δημοσιεύματα σε βάρος της.

Μιλώντας στα «Αποκαλυπτικά», η ηθοποιός είπε: «Αυτό το ζούμε σχεδόν όλοι στον χώρο! Η θέση που παίρνω στα πράγματα όσες φορές έχω υποστεί μία αδικία κρατάω απόσταση και προσπαθώ να μην την αναπαράξουν και κάνω αυτό που μπορεί να κάνει ένας πολίτης σε μία δημοκρατική κοινωνία, με τη νομική οδό! Το έχω κάνει και στο παρελθόν…».

 «Είμαι τυχερή και έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπούν και αγαπάω και κάνω μία δουλειά που αγαπάω…» και συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι είναι ιερός ο ρόλος της μητέρας και απαιτεί μία αυταπάρνηση, απαιτεί να ξεχάσει κάποια πράγματα και δεν είναι εύκολο για όλους! Δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ να κάνω παιδί και να αφήσω στην άκρη τη δουλειά μου… Δεν είμαστε όλες οι γυναίκες για να γίνουμε μανούλες!». 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.