search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12
MENU CLOSE

Μετανιωμένη η 22χρονη που έκανε 30 πλαστικές για να μοιάσει στην αγαπημένη πορνοστάρ του συντρόφου της

10.12.2017 15:21
Μετανιωμένη η 22χρονη που έκανε 30 πλαστικές για να μοιάσει στην αγαπημένη πορνοστάρ του συντρόφου της - Media

 

Η 22χρονη vlogger αποφάσισε να μιλήσει στους πολυάριθμους followers που διαθέτει στα social media για το λόγο που έκανε δεκάδες πλαστικές.

Η Berry Ng από το Χονγκ Κονγκ πέρασε την πόρτα του πλαστικού της χειρουργού 30 φορές. Είχε στόχο να μοιάσει στην αγαπημένη πορνοστάρ του αγοριού της.

Η ίδια έκανε επεμβάσεις ακόμα κι όταν χώρισαν, ωστόσο όταν κατάλαβε ότι δεν θα τα βρούνε ποτέ ξανά, συνειδητοποίησε πόσο λάθος ήταν αυτό που έκανε.

Καταλυτική ήταν ωστόσο κυρίως η αντίδραση της μητέρας της, η οποία όταν την είδε μετά την τελευταία της πλαστική, έβαλε τα κλάματα.

Η Berry Ng είχε μόλις καταλάβει ότι η εμμονή της έκανε κακό και σε άλλους ανθρώπους, πέρα από την ίδια.

Η ίδια δηλώνει τώρα μετανιωμένη για την πράξη της και σκοπεύει να υποβληθεί σε νέες πλαστικές επεμβάσεις, έτσι ώστε να δει στον καθρέπτη τον παλιό της εαυτό. Πρώτος της στόχος, να ξεφορτωθεί το μεγάλο σιλικονάτο στήθος της και τα μεγεθυμένα χείλη της.

Μάλιστα, από τη δύναμη που έχει το ΥοuTube προσπαθεί να στείλει μήνυμα σε όλα τα νεαρά κορίτσια: «Μην κάνετε πλαστικές για τους λάθος λόγους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12