search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:45
MENU CLOSE

Αυστραλός πρέσβης έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του μπροστά στην κάμερα (Video)

10.12.2017 15:30
Αυστραλός πρέσβης έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του μπροστά στην κάμερα (Video) - Media

 

Λίγες ώρες μετά την νομοθεσία που επιτρέπει τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών στην Αυστραλία, ο πρεσβευτής της χώρας στο Παρίσι έκανε μια αναπάντεχη πρόταση on camera στον επί 11 χρόνια σύντροφό του, Τόμας Μάρτι. 

“Σήμερα είναι μια σπουδαία ημέρα για την Αυστραλία και για μένα. ΕΙΠΕ ΝΑΙ” έγραψε ο πρέσβης της Αυστραλίας Μπρένταν Μπερν στη Γαλλία στο twitter, πανηγυρίζοντας για τη θετική απάντηση που του έδωσε ο σύντροφός του στην πρόταση γάμου που του έκανε. 

Στο βίντεο, ο Μπερν πηγαίνει στο γραφείο του συντρόφου του, που βρίσκεται στην πρεσβεία της Αυστραλίας. Με φόντο τον πύργο του Άιφελ παραδέχεται ότι νιώθει “λίγο νευρικός” και του λέει “Θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση. Θα ήθελες να με παντρευτείς;”. 
Ο Μάρι, με καταγωγή από Ελβετία και Αυστραλία, εργάζεται για το υπουργείο Εξωτερικών και Εμπορίου της Αυστραλίας. Το ζευγάρι συναντήθηκε σε τραμ στο Άμστερνταμ και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της πρεσβείας, μιλά γαλλικά στο σπίτι. 

 

 

Today was a great day for Australia and for me. HE SAID YES! #MarriageEquality pic.twitter.com/liaXiw0FYh

— Brendan Berne (@AusAmbFR) 7 Δεκεμβρίου 2017

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:45