search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:18
MENU CLOSE

«Ευτυχία είναι όταν το μυαλό και το σώμα ταξιδεύουν στο ίδιο ταξίδι» – Οι αναρτήσεις του άτυχου ορειβάτη που σκοτώθηκε στον Όλυμπο

10.12.2017 16:06
«Ευτυχία είναι όταν το μυαλό και το σώμα ταξιδεύουν στο ίδιο ταξίδι» - Οι αναρτήσεις του άτυχου ορειβάτη που σκοτώθηκε στον Όλυμπο  - Media

 

«Ευτυχία είναι όταν το μυαλό και το σώμα ταξιδεύουν στο ίδιο ταξίδι», έλεγε σχολιάζοντας φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο άτυχος Ηλίας που βρήκε τραγικό θάνατο στον Όλυμπο, όταν έπεσε σε γκρεμό 200 μέτρων.

Δυστυχώς αυτό το ταξίδι για τον 26χρονο σπουδαστή έμελε να είναι και το τελευταίο. Ο 25χρονος φίλος του στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του αφού κατάφερε να πιαστεί από ένα ξύλο.

Μιλώντας στο protothema.gr  ο πατέρας του 25χρονου περιέγραψε:  «Μόνα τους είχαν πάει τα παιδιά, δεν ήταν με κάποιο ορειβατικό σύλλογο. Και τα δύο πόδια του γιου μου είναι χτυπημένα και για το λόγο αυτό οι γιατροί του έβαλαν γύψο. Και τα δύο παιδιά έπεσαν μαζί στη χαράδρα αλλά τελευταία στιγμή ο γιος μου κατάφερε να πιαστεί από ένα ξύλο ενώ το άλλο το παιδί δεν μπόρεσε να πιαστεί από πουθενά και  έπεσε και χτύπησε πάνω σε ένα στρώμα πάγου.Το παιδί μου είχε Άγιο δίπλα του και σώθηκε. Ο Θεός και η Αγία Άννα που γιόρταζε χτες το έσωσαν. Μετά ο γιος μου κατέβηκε, πήγε κοντά στο φίλο του, έβγαλε τα ρούχα του, έδεσε το κεφάλι του φίλου του και τον κρατούσε στα χέρια του μέχρι να φτάσουν οι διασώστες. Αλλά δυστυχώς δεν είχε τις αισθήσεις του, είχε ήδη πεθάνει».

Η πυροσβεστική έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από την επιχείρηση που πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:17