search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:44
MENU CLOSE

Στο Νοσοκομείο από επίθεση ο Παντελής Νταβανέλος – Καταδικάζουν οι εργαζόμενων στο «Κόκκινο»

10.12.2017 17:14
Στο Νοσοκομείο από επίθεση ο Παντελής Νταβανέλος - Καταδικάζουν οι εργαζόμενων στο «Κόκκινο» - Media

 

Στο Νοσοκομείο νοσηλεύεται ο δημοσιογράφος του «Κόκκινου», Παντελής Νταβανέλος, ο οποίος δέχτηκε επίθεση αγνώστων στη Στουρνάρη, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η δημοσιογράφος του Κόκκινου, Αλέκα Ζουμή, ανέφερε σε ανάρτησή της: 

Γιάννης Μοίρας: Η βία και ο φασισμός των δραστών δεν μας πτοεί ούτε μας φοβίζει

«Η άγρια ομαδική επίθεση βάρος του Παντελή Νταβανέλου, εργαζόμενου στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», γνωστού Πειραιώτη ακτιβιστή και μέλους του ΣΥΡΙΖΑ, από αγνώστους Σάββατο βράδυ στην περιοχή των Εξαρχείων, πέρα από μία απρόκλητη πράξη βίας την οποία καταδικάζω με αποτροπιασμό, αποτελεί και εγκληματική ενέργεια δεδομένου ότι τα χτυπήματα είχαν στόχο το κεφάλι του θύματος», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Γιάννης Μοίρας.

«Οι αρχές οφείλουν να χρησιμοποιήσουν ό,τι μέσο είναι δυνατό προκειμένου να φτάσουν στον εντοπισμό των δραστών, αποκαλύπτοντας έτσι την προέλευση και τα κίνητρά τους, τα οποία όλοι μας υποψιαζόμαστε», σημειώνει.

Ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής και  μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ εύχεται «περαστικά και γρήγορη επιστροφή στους κοινούς μας αγώνες».

«Οι δράστες, να ξέρουν ότι δεν είναι ένας και μόνος ο Παντελής, αλλά είμαστε πολλοί. Μαζί, γύρω και δίπλα του. Η βία και ο φασισμός τους, δεν μας πτοούν ούτε μας φοβίζουν, αλλά μας ενώνουν και μας χαλυβδώνουν», καταλήγει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:44