search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:03
MENU CLOSE

Απροσδόκητα χαμηλόμισθος ο Κέισι Άφλεκ στο δικαστήριο για τη διατροφή

11.12.2017 08:01
Έβαψε μαλλί και μούσι ο Μπεν Άφλεκ για να δείχνει νεότερος (Photos) - Media

 

Τελικά όλοι οι σταρ του Χόλιγουντ δεν βγάζουν εκατομμύρια και δεν είναι πλούσιοι. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύεται από τα έγραφα που κατέθεσαν ο Κέισι Άφλεκ και η Σάμερ Φίνιξ στο δικαστήριο προκειμένου να οριστικοποιηθεί το μεταξύ τους διαζύγιο και να καθοριστεί η διατροφή που θα πληρώνει ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατέθεσαν και τα οποία επικαλείται το Page Six, ο Άλφεκ κερδίζει ετησίως 400 χιλιάδες δολάρια, ενώ η Φίνιξ, η οποία εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός μόλις που φτάνει τις 24.000 δολάρια το χρόνο.

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2006 και έχει δύο παιδιά, τον 13χρονο Ιντιάνα και τον 9χρονο Άτικους και το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο ηθοποιός θα πρέπει να πληρώνει κάθε μήνα 4.000 δολάρια για διατροφή στα παιδιά και να καλύπτει τα έξοδα του ιδιωτικού τους σχολείου για τα επόμενα δύο χρόνια, ανάφερε το περιοδικό People, ενώ δεν θα πληρώνει διατροφή για την Σάμερ.

Το πρώην ζευγάρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Αύγουστο μετά από σχεδόν 10 χρόνια γάμου και 16 χρόνια σχέσης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:59