search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:26
MENU CLOSE

Για βιασμό κατηγορείται ο Μπράιαν Σίνγκερ: Μήνυση εναντίον του από 17χρονο

11.12.2017 09:05
Για βιασμό κατηγορείται ο Μπράιαν Σίνγκερ: Μήνυση εναντίον του από 17χρονο - Media

 

Μήνυση εναντίον του Αμερικανού σκηνοθέτη, παραγωγού, σεναριογράφου και ηθοποιού Μπράιαν Σίνγκερ για σεξουαλική κακοποίηση κατέθεσε ένας 17χρονος.

Ο σκηνοθέτης των ταινιών “X-Men”, ο οποίος αυτή την εβδομάδα απολύθηκε από τη βιογραφική ταινία για τo θρυλικό ροκ συγκρότημα “Queen” κατηγορείται από τον Σέζαρ Σάντσεζ Γκάζμαν ότι το 2003 του πρότεινε να πάνε βόλτα με γιοτ και τον  εξανάγκασε σε σεξουαλικές πράξεις το 2003.

Αργότερα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο 17χρονος τον προσέγγισε και του είπε ότι είναι παραγωγός και ότι θα μπορούσε να τον βοηθήσει να γίνει ηθοποιός, αν δεν έλεγε τίποτα για το περιστατικό.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, είπε στον Σέζαρ Σάντσεζ Γκάζμαν ότι “κανένας δεν θα τον πίστευε,αν έκανε καταγγελία και ότι μπορούσε να προσλάβει ανθρώπους που είναι ικανοί να καταστρέψουν τη φήμη κάποιου”.

Το γιοτ ήταν ιδιοκτησίας του Λέστερ Γουότερς, εύπορου επενδυτή στον κλάδο της τεχνολογίας, “ο οποίος συχνά διοργάνωνε πάρτι για νεαρούς γκέι στην περιοχή του Σιάτλ” αναφέρεται στη μήνυση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:26