search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:42
MENU CLOSE

Επανεκδίδεται και διανέμεται δωρεάν η «Ραδιοτηλεόραση»

11.12.2017 09:38
Επανεκδίδεται και διανέμεται δωρεάν η «Ραδιοτηλεόραση» - Media

 

Εν αναμονή της επανέκδοσης της «Ραδιοτηλεόρασης». Το ΔΣ της ΕΡΤ ενέκρινε τη λήψη χορηγίας ύψους 100.000 ευρώ από τα Ελληνικά Πετρέλαια. Το περιοδικό κυκλοφόρησε το 1939, στη συνέχεια μετονομάστηκε Ραδιοπρόγραμμα και παρέμεινε με αυτόν τον τίτλο ως τις 5 Μαΐου το 1968.

Το 2008 το περιοδικό βραβεύτηκε από το Ίδρυμα Μπότση για την ποιότητα και την προσφορά του στον πολιτισμό. Από το 1968 που το περιοδικό μετονομάστηκε σε Ραδιοτηλεοραση, έως το 2013 που έκλεισε η ΕΡΤ, κυκλοφορούσε χωρίς διακοπή.

Η Ραδιοτηλεόραση θα επανακυκλοφορήσει σύντομα. Το περιοδικό θα είναι εβδομαδιαίο, 16σέλιδο και θα διανέμεται δωρεάν στους σταθμούς του Μετρό, του ΗΣΑΠ και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.

Η Ραδιοτηλεόραση free press όπως θα ονομάζεται, δεν θα είναι ένα έντυπο που θα παρουσιάζει τα προγράμματα όλων των καναλιών, αλλά ένα περιοδικό που αποκλειστικά θα προβάλει τα προγράμματα, τις δράσεις, τον πλούτο του αρχείου της ΕΡΤ, ενώ παράλληλα θα είναι στυλοβάτης και αρωγός του πολιτισμού και του κοινωνικού ιστού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38