search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:26
MENU CLOSE

Σοκ: Μουσικός κλωτσάει φωτογράφο στο πρόσωπο την ώρα της συναυλίας (Photo, Video)

11.12.2017 14:48
Σοκ: Μουσικός κλωτσάει φωτογράφο στο πρόσωπο την ώρα της συναυλίας (Photo, Video) - Media

 

Να εφταιγε το αλκοόλ ή άλλες «ελεγχόμενες» ουσίες; Να ήταν η ένταση της συναυλίας; Να ήταν απλώς μια κακιά στιγμή ή μήπως μια ακόμα έκφραση του πόσο κακομαθημένοι είναι οι ροκ σταρ; Ό,τι κι αν ήταν, η συμπεριφορά του συγκεκριμένου ροκ μουσικού είναι απλώς απαράδεκτη.

Μιλάμε για τον Τζος Όμι, κιθαρίστα, τραγουδιστή και συνθέτη των διαβότητων Queens OF The Stone Age (QOTSA), ο οποίος το περασμένο Σάββατο στη διάρκεια συναυλίας κλώτσησε στο πρόσωπο μια νεαρή φωτογράφο που κάλυπτε το φεστιβάλ στο οποίο έπαιζε και το συγκρότημά του.

Σε βίντεο που τράβηξαν άλλα μέλη του κοινού, ο Όμι εμφανίζεται να κινείται πάνω στη σκηνή, να περνά μπροστά από την άτυχη φωτογράφο, να κοντοστέκεται και στη συνέχεια να την κλωτσάει απρόκλητα και δυνατά στη μηχανή, η οποία «καρφώνεται» στο πρόσωπό της.

Η κοπέλα αφού συνήλθε από το χτύπημα και το σοκ, συνέχισε να τραβά φωτογραφίες στο φεστιβάλ, ωστόσο, στη συνέχεια πήγε καλού-κακού στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι χρειάζεται θεραπεία από το χτύπημα, ενώ δήλωσε ότι σκοπεύει να κάνει μήνυση στον Όμι, κυρίως για λόγους αρχής.

Πάντως, σύμφωνα με την ίδια ο Όμι δεν πρέπει να ήταν και σε πολύ καλή κατάσταση το βράδυ της συναυλίας, καθώς έκοψε το μέτωπό του με μαχαίρι (!) και έπαιξε μεγάλο μέρος της συναυλίας αιμορραγόντας, ενώ φέρεται να ήταν εριστικός με το κοινό και τα άλλα συγκροτήματα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:21