search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:48
MENU CLOSE

«Βόμβα» ετοιμάζει το Survivor 2: Αυτοί είναι οι διάσημοι που θέλει το ριάλιτι (Photos)

11.12.2017 18:50
Τηλεόραση: Κυκλοφόρησε το trailer με τους διάσημους του φετινού Survivor (Video) - Media
 
Το Survivor 2 επιδιώκει να τραβήξει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον των τηλεθεατών από τον προκάτοχό του, αφού στόχος του ΣΚΑΙ είναι να μην δώσει το ίδιο προϊόν αλλά κάτι ακόμη καλύτερο ειδικά από σκηνοθετικής άποψης.
 
Και ενώ τα πρώτα αγωνίσματα στήνονται, στα γραφεία της εταιρείας του Τούρκου παραγωγού στην Ελλάδα γίνεται παρέλαση επωνύμων.
Σύμφωνα με πληροφορίες τρία λαμπερά ονόματα έκαναν ραντεβού και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε στο παιχνίδι! Ο Σάββας Πούμπουρας, ο Γιάννης Βαρδής και η Έλσα Τόλη είναι τα τρία νέα πρόσωπα που συζήτησαν με τον ΣΚΑΙ.
Ο Σάββας είχε δεχτεί και πέρσι πρόταση όμως είχε αρνηθεί ωστόσο για να είναι και πάλι στα σχέδια του σταθμού και να έχει κάνει και συνάντηση ίσως άλλαξε γνώμη.
Ο Γιάννης Βαρδής αποτελεί όνομα έκπληξη, όπως και η Έλσα Τόλη που ζει στο Λουτράκι και έχει δική της επιχείρηση με ρούχα. Μάλιστα οι δυο τελευταίοι είναι και γονείς καθώς έχουν από δυο παιδιά ο καθένας… Οπότε μένει να δούμε ποιος θα πετάξει για Άγιο Δομίνικο.
 
Πηγή: parapolitika.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:46