search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:43
MENU CLOSE

Αλλάζει διευθύνοντα σύμβουλο η 24MEDIA

11.12.2017 18:50
Αλλάζει διευθύνοντα σύμβουλο η 24MEDIA - Media

 

Ο όμιλος επιχειρήσεων του Δημήτρη Μάρη ανακοινώνει την ίδρυση εταιρίας που θα αναλάβει το σύνολο της επιχειρησιακής στρατηγικής του ομίλου, με έμφαση στις τεχνολογικές και επενδυτικές δραστηριότητες του επιχειρηματία, σύμφωνα με δημοσίευμα του zoornalistasblogspot.gr.

Επικεφαλής αναλαμβάνει από 01/02/2018 ο Σταύρος Δρακουλαράκος, ο οποίος ήταν διευθύνων σύμβουλος της 24MEDIA, με αποτέλεσμα να μένει προσωρινά κενή η συγκεκριμένη θέση στην εταιρεία. Ωστόσο, η εταιρεία έχει ήδη βρει το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει και αναμένεται να προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωσή του τις επόμενες μέρες.

Ο Σταύρος Δρακουλαράκος είχε αναλάβει διαδοχικά σημαντικές θέσεις ευθύνης από την ίδρυση της 24MEDIA και με επιτυχημένη πορεία από τη θέση του CEO και θα ηγηθεί του νέου σχήματος το οποίο αποτελεί την εξέλιξη του συνόλου των αναπτυξιακών κινήσεων της εταιρείας κατά την τελευταία πενταετία.

«Στόχος μας είναι η περαιτέρω ενίσχυση των δραστηριοτήτων μας, η ανάπτυξη νέων και η εντατικοποίηση των συνεργειών μεταξύ τους. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που τον ρόλο αυτό αναλαμβάνει ο Σταύρος Δρακουλαράκος» δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας, Δημήτρης Μάρης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:42