search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:37
MENU CLOSE

Έκρηξη σε βενζινάδικο στην Ανάβυσσο

12.12.2017 06:24
anavissos.jpg

Έκρηξη σημειώθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή 100 στην Ανάβυσσo Aττικής. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα. 

Από την έκρηξη σημειώθηκαν μεγάλες ζημιές στο σημείο. Δεν εκδηλώθηκε μεγάλη φωτιά γιατί την πρόλαβαν με πυροσβεστήρες οι ιδιοκτήτες του πρατηρίου.

Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου που είναι και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος, Μιχάλης Κιούσης έκανε λόγο για βόμβα.

«Έχουν σπάσει τα τζάμια σε δύο οικοδομικά τετράγωνα» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Μιχάλης Κιούσης και συνέχισε, «η έκρηξη έγινε το 5.20 το πρωί και 5.50 το πρωί θα άνοιγα, και θα είχα εξαϋλωθεί… Δέκα βήματα είναι το πρατήριο από το σπίτι μου».
 
«Δεν μπορώ να το εξηγήσω, είναι ανεξήγητο… Δεν πάει κάπου το μυαλό μου, μόνο με την ιδιότητα ως προέδρου μού πάει αν έχω ενοχλήσει τίποτα λαμόγια του χώρου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ο πρόεδρος της ΟΒΕ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:36