search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:41
MENU CLOSE

Απεργία: Στάσεις Εργασίας στα ΜΜΜ, πως θα κινηθούν λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό την Πέμπτη

12.12.2017 06:39
Μητσοτάκης για μέσα μεταφοράς: «Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, δεν μπορούμε να γεννήσουμε λεωφορεία» - Media

Σε στάσεις εργασίας την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και συγκεκριμένα σε λεωφορεία, τρόλεϊ και μετρό.

Τα  λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται μεταξύ 9:00 π.μ. – 21:00 λόγω στάσεων εργασίας που εξήγγειλε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται έως τις 10:00 π.μ., ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Το Μετρό (γραμμές 2 και 3) θα κινείται μεταξύ 9:00 – 16:00 λόγω στάσεων εργασίας του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών.

Χωρίς τρένα και προαστιακό σιδηρόδρομο

Αναστέλλονται σιδηροδρομικά και οδικά δρομολόγια στο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) στην 24ωρη απεργία της Πέμπτης, που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο από αύριο τα μεσάνυχτα έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Ειδικότερα, ματαιώνονται τα βραδινά δρομολόγια στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη που αναχωρούν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Οι αμαξοστοιχίες 600/601 (από Αθήνα και Θεσσαλονίκη) που αναχωρούν στις 23:55 και 23:00 αντίστοιχα, το βράδυ της Πέμπτης, θα κυκλοφορήσουν μετά τη λήξη της απεργίας.

Για τις αμαξοστοιχίες των οποίων τα δρομολόγια επηρεάζονται από τις κινητοποήσεις, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. έχει προληπτικά κλείσει το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων. Οι επιβάτες ωστόσο που επρόκειτο να ταξιδέψουν το χρονικό διάστημα αυτό και έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια από φυσικά σημεία πώλησης, δικαιούνται επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων είτε σε μετρητά, είτε με τη μορφή «κουπονιού ταξιδίου».

Για τους επιβάτες που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου η επιστροφή του αντιτίμου γίνεται απευθείας στην πιστωτική τους κάρτα. Αναλυτικά τα όσα ισχύουν βάσει των σιδηροδρομικών κανονισμών σε περιπτώσεις ακυρώσεων δρομολογίων λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων, αναφέρονται στο παρακάτω σύνδεσμο www.trainose.gr και στο τηλέφωνο 14511.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:40