search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:19
MENU CLOSE

Η Νικόλ Κίντμαν όπως δεν την έχετε ξαναδεί…! (Photo)

12.12.2017 08:44
Η Νικόλ Κίντμαν όπως δεν την έχετε ξαναδεί…! (Photo) - Media

 

Ως τη χρονιά του τρόμου αποκάλεσαν το 2017 οι New York Times κάνοντας, μάλιστα, αφιέρωμα στους καλύτερους ηθοποιούς… Μέσα σε αυτούς η Nicole Kidman καταλαμβάνει εξέχουσα θέση…  

Αναλυτικά, οι ηθοποιοί που ξεχώρισαν φέτος με τις ερμηνείες τους σε τηλεόραση, σύμφωνα με τους New York Times ήταν οι: Jake Gyllenhaal, Daniela Vega, Timothée Chalamet, Saoirse Ronan, Brooklynn Prince, Andy Serkis, Daniel Kaluuya, Cynthia Nixon, Tiffany Haddish και φυσικά η Nicole Kidman.

Η σκηνοθέτης και φωτογράφος Floria Sigismondi ανέλαβε να φωτογραφήσει και να σκηνοθετήσει τους ηθοποιούς αυτούς σε αυτοτελείς ιστορίες τρόμου μικρού μήκους. 

Το φιλμάκι στο οποίο πρωταγωνιστεί η Nicole Kidman φέρει τον τίτλο “Η Δαιμονισμένη” (The Possesed) και η δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται μια γυναίκα που καταλαμβάνεται από ένα…τέρας!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:17