search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:32
MENU CLOSE

Eλεύθερος ο Μασούντ, ανοίγει ο δρόμος για ΑΕΚ

12.12.2017 17:25
Eλεύθερος ο Μασούντ, ανοίγει ο δρόμος για ΑΕΚ - Media

 

Είναι δεδομένο ότι ο Σοτζέι Μασούντ δεν θα συνεχίσει στον Πανιώνιο και πως υπήρξε σχετικό ραντεβού του ατζέντη του με τη διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης προκειμένου να επισπεύσουν τις δαδικασίες του… διαζυγίου, κάτι που διαβάσατε στο gazzetta.gr. Επιπρόσθετα ο ατζέντης του Ιρανού διεθνούς άσου ήθελε και ένα έγγραφο (το οποίο και εξασφάλισε) προκειμένου έως ότου μείνει ελεύθερος να δύναται να προπονηθεί σε ομάδα του εξωτερικού. Αυτή θα είναι η Λας Πάλμας…

H ισπανική ομάδα με τη διοίκηση της οποίας διατηρεί άριστη σχέση ο Μασούντ, κάτι που αποκάλυψαν οι Ισπανοί όπως και ένα ακόμη σημαντικότερο γεγονός. Ότι ο Ιρανός μεσοεπιθετικός είναι πλέον ήδη ελεύθερος να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του μια νέα συνεργασία μετά το φινάλε εκείνης με τον Πανιώνιο. Επαναλαμβάνουμε αυτό αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ όπως θα διαβάσετε και παρακάτω στο σχετικό δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας της Λας Πάλμας.

Σύμφωνα με την «udlaspalmas.net» ο διεθνής 33χρονος Ιρανός μεσοεπιθετικός είναι ήδη ελεύθερος από τον Πανιώνιο για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είτε στην Ελλάδα (αφού όπως έχει αποκαλύψει το gazzetta.gr η περίπτωσή του δεν περνάει απαρατήρητη από την ΑΕΚ) είτε σε κάποια άλλη χώρα. Θυμίζουμε ότι στην ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ συνιστά μεγάλο «θαυμαστή» του Μασούντ και είναι της άποψης ότι αποτελεί τον καλύτερο για να καλύψει το κενό του Πέτρου Μάνταλου τη στιγμή που η συγκεκριμένη κίνηση δεν έχει μεγάλο ρίσκο σε οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο.

 «Ο Μασούντ θα έρθει και πάλι στη Λας Πάλμας. Θα φορέσει ξανά τα κίτρινα έπειτα από τέσσερα χρόνια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα φτάσει σε deal για συμβόλαιο με την ομάδα. Ο Μασούντ απλά θα προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα όσο χρειαστεί μέχρι να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Κι αυτό διότι ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο», υπογραμμίζει το σχετικό δημοσίευμα στην Ισπανία μεταξύ άλλων και αναφορών στην εθνική ομάδα του Ιράν και τις επιλογές του Κεϊρόζ για το Μουντιάλ…

Στην Ένωση φαίνεται πως δεν αδιαφορούν με τα συγκεκριμένα μαντάτα. Γνωρίζουν ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, ο οποίος γνωρίζει άριστα (στο ενδεχόμενο που αποτελέσει παίκτη της ΑΕΚ) την ομάδα στην οποία θα βρεθεί και τους στόχους που έχει, όπως επίσης και πως έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Μανόλο Χιμένεθ για το αντικαταστάτη του Μάνταλου έως ότου ο τελευταίος επιστρέψει στο 100% (άλλωστε αντίστοιχης οικονομικής αξίας ποδοσφαιριστή με τον Μάνταλο με το ποσό που ανανέωσε δεν θα ψάξει καν η Ένωση).

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:32