search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:06
MENU CLOSE

Έρχεται «καταιγίδα» στο Twitter – Η αλλαγή που φέρνει τα πάνω κάτω (Photo)

12.12.2017 19:40
Έρχεται «καταιγίδα» στο Twitter - Η αλλαγή που φέρνει τα πάνω κάτω (Photo) - Media
 
Μόλις μερικές εβδομάδες μετά την αύξηση των χαρακτήρων του κάθε tweet από 140 σε 280, το Twitter ετοιμάζεται να παράσχει στους χρήστες του ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο θα επιτρέπει στους «πολυλογάδες» να γράφουν μεγάλα κείμενα, «σπασμένα» σε μικρότερα κομμάτια.
 
Η νέα εφαρμογή ονομάζεται «threads» και θα επιτρέπει στους χρήστες, με την προσθήκη ενός «+» στο κάθε ποστ (το οποίο θα υπάρχει με μορφή κουμπιού στο Twitter), να γράφουν σε συνέχεια, χωρίς να χάνουν τη σειρά ή να παρεμβάλλονται tweets άλλων χρηστών. Η συνήθεια αυτή ονομάζεται «tweetstorm» (καταιγίδα από tweets) και χρησιμοποιείται από τους χρήστες για να εκφράζουν πιο μακροσκελείς σκέψεις τους ή να… παραληρούν για κάτι που τους ενοχλεί.
To ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι όσο θα γράφουμε το thread, θα μπορούμε να κάνουμε παρεμβάσεις σε όλα τα tweets, μέχρι να τελειώσουμε, ενώ θα μπορούμε να προσθέτουμε και άλλα tweets αφού ποστάρουμε το αρχικό thread. Για την ώρα το Twitter έχει θέσει ως όριο τα 25 ποστ, ωστόσο φαίνεται ότι σύντομα θα αρθεί, ανάλογα με τη χρήση του νέου χαρακτηριστικού.
 
Τέλος, επειδή τα threads ενδεχομένως να προκαλέσουν «μποτιλιάρισμα» στο Twitter, η εταιρεία θα επιτρέπει να εμφανίζονται δύο-τρία ποστ και ο κάθε χρήστης θα αποφασίζει αν επιθυμεί να δει όλο το thread ή όχι.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58