search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:39
MENU CLOSE

Χωρίς πλειστηριασμούς σήμερα υπό το φόβο νέων επεισοδίων

13.12.2017 06:48
Από την Πρωτομαγιά οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για χρέη στο Δημόσιο - Media

 

Αναβάλλονται και οι προγραμματισμένοι για σήμερα πλειστηριασμοί, με απόφαση των συμβολαιογράφων Αθηνών και Παιραιώς, προφανώς υπό το φόβο νέων επεισοδίων. Η ανακοίνωση των συμβολαιογράφων έχει ως εξής: «Τo Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου ενημερώνει τα μέλη του Συλλόγου του, αλλά και τους νόμιμα συμμετέχοντες ότι αναβάλλεται η διαδικασία των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειάς μας με επισπεύδοντες τις τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τους Δήμους και τα ασφαλιστικά ταμεία, οι οποίοι έχουν προγραμματισθεί για την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017.

Επισημαίνεται ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και αυτοί που αφορούν επισπεύδοντες ιδιώτες θα διεξαχθούν κανονικά. Η ως άνω απόφαση ελήφθη προκειμένου να υλοποιηθούν οι νομοθετικές ρυθμίσεις, οι σχετικές με τη διαδικασία διενέργειας πλειστηριασμών. Είναι αυτονόητο ότι η διαδικασία διεξαγωγής πλειστηριασμών απαιτεί ευαίσθητους χειρισμούς από όλες τις πλευρές και κοινός στόχος αποτελεί η ομαλή και ασφαλής διεκπεραίωση τους προς το συμφέρον όλων υπό τις παρούσες εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την Ελληνική κοινωνία και αγορά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:39