search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:08
MENU CLOSE

Συγκινεί η γνωστή τραγουδίστρια: «Απέβαλα και δεν θέλω τη συμπάθειά σας…» (Photo)

13.12.2017 12:11
Συγκινεί η γνωστή τραγουδίστρια: «Απέβαλα και δεν θέλω τη συμπάθειά σας…» (Photo) - Media

Η τραγουδίστρια απέβαλε και ανακοίνωσε τα νέα με ένα σπαρακτικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

O λόγος για την 34χρονη Jana Κramer που μετά το θλιβερό γεγονός δημοσίευσε μια φωτογραφία στα social media όπου φαίνεται η ίδια να κρατά ένα υπερηχογράφημα, σχολιάζοντας τα εξής:

«1-3. Σήμερα είμαι 1-3. Δημοσίευσα τη συγκεκριμένη φωτογραφία σήμερα για έναν και μόνο λόγο επειδή η σιωπή είναι ανυπόφορη. Δεν θέλω τη συμπάθειά σας ή ότι λυπάστε. Απλά δεν θέλω να νιώθω μόνη. Ξέρω ότι δεν είμαι», έγραψε αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που απέβαλε ένα έμβρυο. «Αυτό δυστυχώς, δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. Όταν ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος ήθελα να το φωνάξω δυνατά αλλά γνωρίζω τους λόγους για τους οποίους πρέπει μια γυναίκα να περιμένει. Και έτσι, επειδή δεν το ξέρουν πολλοί, υποφέρουμε σιωπηλά… κάτι που έκανα στο παρελθόν αλλά όχι τώρα!».

Η Jana Κramer για πρώτη φορά αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για αυτή της τη μάχη: «Για όλες εκείνες τις γυναίκες εκεί έξω που έχουν χάσει ένα έμβρυο και χρειάζονται υποστήριξη και ένα μέρος για να θρηνήσουν το μικρό που έχασαν, ας ήμαστε εκεί η μία για την άλλη. Δεν χρειάζεται να νιώθετε μόνες και ίσως μιλάω μόνο στον εαυτό μου αλλά αν θέλετε έναν άνθρωπο να μοιραστείτε τον πόνο σας, είμαι εδώ για εσάς…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03