search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:28
MENU CLOSE

Κόλαση στο αστυνομικό τμήμα Άνω Λιοσίων: Πετροπόλεμος με Ρομά

13.12.2017 18:05
Άγρια συμπλοκή με δύο τραυματίες σε καφενείο στο Αγρίνιο - Media

 

Άγριο επεισόδιο μεταξύ Ρομά και αστυνομικών σημειώθηκε λίγο μετά τις πέντε και μισή το απόγευμα της Τετάρτης, έξω από το Α.Τ. Άνω Λιοσίων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, 65χρονος Ρομά, ο οποίος είχε συλληφθεί και κρατούνταν στο αστυνομικό τμήμα γιατί ήταν φυγόποινος για κλοπές διαρρήξεις, πέθανε από παθολογικά αίτια. Συγκεκριμένα, ο 65χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, οπού διαπιστώθηκε ο θάνατος του από ανακοπή.  

Αυτό προκάλεσε την οργή συγγενών του, αλλά και άλλων Ρομά του καταυλισμού, με αποτέλεσμα  τουλάχιστον 15 άτομα να πολιορκήσουν το τμήμα, πετώντας πέτρες και ξύλα εναντίον των αστυνομικών. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ ήρθαν σε μάχη σώμα με σώμα, ενώ άνδρες της ΟΠΚΕ χρησιμοποίησαν χημικά. Οι αστυνομικοί κατήγγειλαν άτι οι Ρομά έκαναν παρεμβολές στη συχνότητα της Άμεσης Δράσης, απειλώντας τους αστυνομικούς. 

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν τουλάχιστον εννέα αστυνομικοί, πολλοί εξ αυτών της ομάδας ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για να βοηθήσουν τους αστυνομικούς που ήταν σε περιπολία. Οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ύστερα από μια άγρια διαμάχη, οι Ρομά αποχώρησαν. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε μία σύλληψη Ρομά, ενώ έχουν αναγνωρίσει κι άλλους εμπλεκομένους στα επεισόδια. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:28