search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:32
MENU CLOSE

Άγριο ξύλο και τραυματίες στο ντέρμπι της Παρτιζάν με Ερυθρό Αστέρα (Video)

13.12.2017 21:55
Άγριο ξύλο και τραυματίες στο ντέρμπι της Παρτιζάν με Ερυθρό Αστέρα (Video) - Media

 

Πολύ ξύλο στις εξέδρες, προσωρινή διακοπή και αρκετοί τραυματίες στο ντέρμπι της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα που έληξε 1-1.

Όπως μεταδίδει η Blic περίπου στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης υπήρξαν σοβαρά επεισόδια στη νότια εξέδρα του γηπέδου της Παρτιζάν και ανάμεσα στους οργανωμένους της, τους Γκρομπάρι. Ειδικότερα μεταξύ επικίνδυνων συμμοριών που βρίσκονται στις τάξεις των Γκρομπάρι. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ ξύλο, περίπου 10 λεπτά διακοπή και αρκετοί τραυματίες ενώ σημειώθηκαν και συλλήψεις. Σύμφωνα με άλλες πηγές οι Γκρομπάρι βρήκαν Ντέλιγε, οπαδούς του Ερ. Αστέρα και τους χτύπησαν και τους έβγαλαν τα ρούχα.

Στο αγωνιστικό σκέλος το Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας τελείωσε στο 1-1, με τους «ερυθρόλευκους» να διατηρούν το προβάδισμα των 9 βαθμών. Η Παρτιζάν κέρδισε πέναλτι σε ντέρμπι έπειτα από 22 χρόνια και άνοιξε το σκορ με τον Σουμά, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 84′ με τον Μποάκι.

Πηγή: gazzetta

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:32