search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:03
MENU CLOSE

Ποινή φυλάκισης για την κλωτσιά σε κοριτσάκι που επαιτούσε κάτω από την Ακρόπολη

15.12.2017 07:41
Ποινή φυλάκισης για την κλωτσιά σε κοριτσάκι που επαιτούσε κάτω από την Ακρόπολη - Media

 

Με ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή καταδικάστηκε η γυναίκα η οποία κλώτσησε ένα κοριτσάκι που ζητιάνευε κοντά στην Ακρόπολη.

Το περιστατικό έφερε στο φως ο πολυβραβευμένος φωτογράφος Δημήτρης Μεσσήνης, μετά από σχετική ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

«Το 2013 είχα την τύχη (ατυχία για το παιδί) να τραβήξω αυτήν την φωτογραφία κάτω από την Ακρόπολη. Η δημοσίευσή της τότε είχε γίνει viral και μετά από πιέσεις του παρατηρίου ρατσιστικών εγκλημάτων στην Ελλάδα, το θέμα έφτασε στην Βουλή και ασκήθηκε και αυτεπάγγελτη δίωξη κατά της εν λόγω “κυρίας”. 4 χρόνια μετά και 2 αναβολές η κατηγορουμένη καταδικάστηκε ερήμην σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών με αναστολή… Είναι στιγμές που νιώθω πολύ περήφανος για το λειτούργημα που ασκούσα όλα αυτά τα χρόνια». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39