search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:57
MENU CLOSE

Η Μιμή Ντενίση θα ενσαρκώσει τη Μαρία Κάλλας!

15.12.2017 08:15
Η Μιμή Ντενίση θα ενσαρκώσει τη Μαρία Κάλλας!  - Media

 

Αποτελεί μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες ηθοποιούς η οποία απασχολεί συχνά τον Τύπο τόσο με την προσωπική της ζωή όσο και με τις επαγγελματικές της επιλογές. Ο λόγος για τη Μιμή Ντενίση η οποία στο παρελθόν είχε ενσαρκώσει τη Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα και τώρα σκοπεύει να υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται τα ανεβάσει ένα έργο στο θεατρικό σανίδι που θα μιλά για τη ζωή και το έργο της σπουδαίας Ελληνίδας ερμηνεύτριας που έγραψε ιστορία και έμεινε γνωστή ως η Ντίβα της Όπερας.

Η Μιμή Ντενίση μίλησε, μάλιστα, για τα θεατρικά της σχέδια στην εφημερίδα Real, λέγοντας τα εξής: «Η Μαρία Κάλλας είχε µια µυθιστορηµατική ζωή, από την εποχή της Κατοχής και τα πρώτα της βήµατα που δέχτηκε πόλεµο, µέχρι την απόλυτη δόξα της, τον µεγάλο έρωτα που τη συνέθλιψε και το µοναχικό της τέλος. Με σαγηνεύει αυτή η απόλυτη ντίβα και θα σου αποκαλύψω κάτι: Εχω κάνει συζητήσεις µε τον σπουδαίο δηµιουργό Νίκο Φλώρο, για να φτιάξουµε µαζί, µε έναν ιδιαίτερο τρόπο, µια παράσταση αφιερωµένη σε εκείνη. 

Ναι, θέλω να παίξω την Κάλλας και θα το κάνω, αλλά δεν µπορώ να προδώσω το πώς θα είναι αυτό το ξεχωριστό project… Hταν µια γυναίκα που άλλαξε τον εαυτό της για να δώσει σάρκα και οστά στα όνειρά της, πολέµησε για να κερδίσει όσα ήθελε. Αλλαξε το πεπρωµένο της, έγινε η απόλυτη ντίβα, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και στην προσωπική ζωή της. Κέρδισε τόσα, αλλά της έλειψαν αυτά που έχει µια απλή γυναίκα: ένας σύντροφος, ένα παιδί. Κι όταν αφέθηκε για να δοθεί στην αγάπη, προδόθηκε. Είχε στοιχεία τραγωδίας η ζωή της… Πώς να µη µε συναρπάσει;».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:57