search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:16
MENU CLOSE

Μετά την ψήφο εμπιστοσύνης ξεβρακωνόμαστε…

15.11.2011 22:34
Μετά την ψήφο εμπιστοσύνης ξεβρακωνόμαστε… - Media

Της Μιχαλούς

Και αφού το ελικόπτερο απετράπη την τελευταία στιγμή μετά από τη συμφωνία του Προεδρικού Μεγάρου και την εκλογή του εντολοδόχου Λουκά … Άρχισαν οι εκπτώσεις  και οι παρεκκλίσεις σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της κυβέρνησής του. Πήρε φόρα ο νέος Πρωθυπουργός στο βήμα της Βουλής και ξέχασε να αναφερθεί στην ημερομηνία της 19ης Φεβρουαρίου, επισήμανε μόνο ότι «το έργο της κυβέρνησης είναι δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με την χρονική θητεία της»!

Της Μιχαλούς

Και αφού το ελικόπτερο απετράπη την τελευταία στιγμή μετά από τη συμφωνία του Προεδρικού Μεγάρου και την εκλογή του εντολοδόχου Λουκά … Άρχισαν οι εκπτώσεις  και οι παρεκκλίσεις σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της κυβέρνησής του.

Πήρε φόρα ο νέος Πρωθυπουργός στο βήμα της Βουλής και ξέχασε να αναφερθεί στην ημερομηνία της 19ης Φεβρουαρίου, επισήμανε μόνο ότι «το έργο της κυβέρνησης είναι δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με την χρονική θητεία της»!

Η νέα Πρωθυπουργάρα μας αμέσως μετά επισήμανε στους δημοσιογράφους πως «ευελπιστεί» πως η νέα κυβέρνηση «δεν θα είναι παρένθεση αλλά θα αποτελέσει γέφυρα που θα διευκολύνει την μετάβαση της χώρας στην πορεία δημοσιονομικής ισορροπίας και ανάπτυξης»

Για τη στήριξη της ιδέας αυτής σειρά πήραν και οι κατάλληλες δημοσκοπήσεις οι οποίες και εμφανίζουν αποδοχή πάνω από 80% στη νέα κυβέρνηση. Ωστόσο την ίδια ώρα τα κόμματα που την στηρίζουν μετά βίας φτάνουν στο 40%.

Και για να γίνει πιο σαφές, οι μεν του ΠΑΣΟΚ κάνουν απολογισμό του τεράστιου επιτελεσθέντος έργου υπό τον ΓΑΠ και αποκαλούν την νεοσχηματισθείσα κυβέρνηση ως συγκυβέρνηση, οι της ΝΔ ως κυβέρνηση εθνικής ανάγκης, οι του ΛΑ.Ο.Σ πανηγυρίζουν διότι έγινε πρωθυπουργός αυτός που είχε προτείνει ο πρόεδρός τους και στον Καραμανλή και στον Παπανδρέου, οι δε της Αριστεράς ως εχθρική κυβέρνηση που θα την καταψηφίσει.

Εν τω μεταξύ, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Howard των ΗΠΑ κ. Νίκος Σταύρου μας εξηγεί το γιατί… Η Ελλάδα εκλήθη να αναστείλει την δημοκρατία της τουλάχιστον για ένα χρόνο, ώστε να μην επηρεάσει τις εκλογές στις ΗΠΑ και του Σαρκοζί στη Γαλλία. Με πρώτη την Ελλάδα οι κοινωνίες μετατρέπονται σε κοινωνίες δουλοπάροικων και οι κυβερνήσεις σε αστυνόμους για να φυλάνε τα πλούτη της παγκόσμιας ανώτερης τάξης!!!

Όσο για τον ελληνικό λαό; Από σήμερα κιόλας ξεκινά η υλοποίηση των άγριων μέτρων που ψήφισε η προηγούμενη κυβέρνηση, δεσμεύοντας χειροπόδαρα τη χώρα. Επειδή μάλιστα οι κοινωνικές αντιδράσεις δεν κατευνάζονται το θέατρο των απειλών περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ θα συνεχίζεται να παίζεται ώστε να διατηρείται συνεχώς φοβισμένη η κοινωνία μας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:16