search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:52
MENU CLOSE

«Φαντασιώσεις Κοτζιά» απαντά ο ΣΚΑΙ για τη συνέντευξη Ερντογάν

15.12.2017 09:08
Ικανοποίηση Κοτζιά για τη δήλωση Τουσκ: Ήταν η πιο ακριβής δήλωση που έχει γίνει ποτέ για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις - Media

Για «φαντασιώσεις» και «συνωμοσιολογική ρητορική του διαδικτύου» καταγγέλλει ο ΣΚΑΙ τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά σχετικά με την συνέντευξη του τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν. 

Χθες Τετάρτη, ο Νίκος Κοτζιάς, στη διάρκεια της ενημέρωσης της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής για την επίσκεψη του τούρκου προέδρου, είπε πως «η μοναδική αλλαγή που υπήρξε στο πρόγραμμα Ερντογάν ήταν η συνέντευξη που είχε συμφωνήσει να δώσει στο ΑΜΠΕ και τελικά έδωσε στον ΣΚΑΙ. Γιατί έδωσε συνέντευξη στον ΣΚΑΙ; Γιατί ο διευθυντής επικοινωνίας του ο οποίος είναι Τούρκος, συνεργάζεται με τον ΣΚΑΪ για το reality “Survivor”…»

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ 

«Σενάρια δήθεν προ – συνεννοήσεων για την συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και τον Αλέξη Παπαχελά ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν περιέγραψε ο Έλληνας ΥΠΕΞ.   Υιοθετώντας συνωμοσιολογική ρητορική του διαδικτύου ο κ. Κοτζιάς έκανε λόγο για παρέμβαση του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί για την αποκλειστική συνέντευξη στον ΣΚΑΙ , παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι ο Τούρκος Πρόεδρος έχει παραχωρήσει στο δημοσιογράφο και διευθυντή της εφημερίδας «η Καθημερινή» τουλάχιστον άλλες τέσσερις συνεντεύξεις στο παρελθόν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:52