search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:48
MENU CLOSE

Διπλή διάκριση για την WIND στα Εθνικά βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2017

15.12.2017 13:53
Βρούτσης: Έχουν δοθεί υπέρογκες συντάξεις, θα γίνει restart (Video) - Media

 

-Κορυφαία διάκριση στην αντιμετώπιση Ειδικών Απαιτήσεων από τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης

-Η Μαργαρίτα Γεροντοπούλου, Επαγγελματίας της Χρονιάς 2017

Με δύο βραβεία τιμήθηκε η WIND από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών στο πλαίσιο των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών 2017. Η εταιρεία αναδείχθηκε πρώτη στην κατηγορία «Αντιμετώπιση Παραπόνων και Ειδικών Απαιτήσεων των Πελατών» ενώ η Μαργαρίτα Γεροντοπούλου αναδείχθηκε Επαγγελματίας της Χρονιάς για το 2017.

Το πρόγραμμα διαχείρισης ληξιπρόθεσμων οφειλών που βραβεύτηκε ως το κορυφαίο στη διαχείριση ειδικών απαιτήσεων, αποτυπώνει τη φιλοσοφία της WIND να «ΔΕΙΧΝΕI TI ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ», χωρίς διακρίσεις.  Με μια εξειδικευμένη ομάδα εξυπηρέτησης η εταιρεία με ευαισθησία και διακριτικότητα προσφέρει υποδειγματική εξυπηρέτηση σε μια ευαίσθητη κατηγορία Πελατών, οι οποίοι δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας αντιμετωπίζουν δυσκολία στην αποπληρωμή των λογαριασμών τους, που χρήζουν διακανονισμού ή  παράτασης αποπληρωμής.

Στην κατηγορία Επαγγελματίας της χρονιάς η Μαργαρίτα Γεροντοπούλου Customer Experience Senior Manager της WIND ξεχώρισε ανάμεσα σε διακεκριμένους επαγγελματίες από διάφορους κλάδους, όχι μόνο για τα επιτεύγματά της στην Εξυπηρέτηση Πελατών αλλά κυρίως για το ήθος και τη στάση ζωής της,  που τη θέλει να ξεπερνά τον εαυτό της και να κατακτά κορυφές. Η κα Γεροντοπούου υπηρετεί 21 χρόνια στην Πρώτη γραμμή του Τηλεφωνικού Κέντρου της WIND, ηγείται, καθοδηγεί και εξελίσσει την εμπειρία των Πελατών αλλά και την ίδια την εταιρεία.

Μετά την παραλαβή των βραβείων η κα Γεροντοπούλου δήλωσε: «Η εμπειρία του Πελάτη αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για όλη την οικογένεια της WIND. Πίσω από κάθε βραβείο υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων που δουλεύουν, παθιάζονται και προσπαθούν καθημερινά με αμείωτο ζήλο για να κάνουμε τους Πελάτες μας να νιώθουν μοναδικοί. Οι επιτυχίες αυτές να μας δίνουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα να γινόμαστε καλύτεροι και να προσφέρουμε στους Πελάτες μας εξαιρετικές εμπειρίες που να θέλουν να τις μοιράζονται με τους δικούς τους ανθρώπους.».

Τα βραβεία στο φετινό θεσμό του ΕΙΕΠ εκτός από σημαντική αναγνώριση για την WIND, επιβεβαιώνουν τη συνέπεια και την αφοσίωσή που επιδεικνύουν καθημερινά όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας απέναντι στους Πελάτες της.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών διοργανώνει για όγδοη χρονιά τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών, τον πλέον αναγνωρισμένο και αξιόπιστο θεσμό στην ελληνική αγορά, επιβραβεύοντας εταιρίες, οργανισμούς και ομάδες στελεχών, για την εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών στον τομέα της Εξυπηρέτησης Πελατών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:48